Повезане вести
Ана набола Зорицу у стомак Певачица се пресавила од болова, након хаоса на имању, једва говори!
Ало 07.04.2023
Током нервног слома, Ана Ћурчић несвесно је ударила Зорицу Марковић ногом у стомак. Ана Ћурчић доживела је помрачење ума због увреде и оптужбе Звездана Славнића, који је своју бившу невенчану супругу назвао фолитантом. Актуелна… »
"Хоћу да видим Ацу" Након што је доживела нервни слом због Звездана, Ана све време кроз плач дозивала Булића!
Ало 07.04.2023
Зорица је тешила све време. Ана Ћурчић сломила се на делове и без престанка ронила сузе, а онда је у једном тренутку признала Зорици Марковић да жели да види Ацу Булића. -Хоћу Ацу да видим, молим те - плакала је Ана. ПринтСцреен… »
Тензија Не престаје Након Аниног слома, Звездан урла из свег гласа: Ово вам је права Ана Ћурчић, а не она којом се представља!…
Ало 07.04.2023
Смиривали га цимери. Задругари су смиривали Звездана Славнића после сукоба са Аном Ћурчић и спречавали га да настави да се свађа са њом. -Је л' сад треба да одем и да је турирам, а колико је она пута мене истурирала? - питао је… »
Ломи све пред собом Ана Ћурчић доживела помрачење, више није могла да трпи, пукла и разлупала све!
Ало 07.04.2023
Доживела нервни слом. Ана Ћурчић доживела је слом због увреда и оптужба да је фолирант, па је почела да ломи све око себе, а задругари су покушавали да је смире. -Све ми је уништио што имам, живот ми је уништио. Ја се фолирам… »
"Себи ово Нисам смела да дозволим" Ана Ћурчић у психичком растројству, плаче и кука на сав глас, а ево шта јој је Звездан сада…
Ало 07.04.2023
Певачица покушала да је смири. Ана Ћурчић и Зорица Марковић отишле су у хотел "Задруга" како би поразговарале у хаосу који се десио, а певачица је дала све од себе да је смири и саслуша све што је мучи. ПринтСцреен… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 21 минутајош 32 повезане
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 40 минутајош 25 повезаних
Више од 32.000 пријава за легализацију: Не смањује се интересовање грађана за акцију "Свој на своме"
Курир пре 2 сатајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних