Povezane vesti
Beker: Morao sam da se sprijateljim sa opakim momcima u zatvoru da bih preživeo
Politika 08.04.2023
LONDON – Bivši nemački teniski as Boris Beker rekao je da je morao da se sprijatelji sa „opakim momcima" u zatvoru kako bi preživeo, obećavši da će osvojiti „peti set svog života". U intervjuu za „5 Lajv brekfast", trostruki osvajač… »
Boris: Morao sam da se sprijateljim sa opakim momcima u zatvoru da bih preživeo
Sportski žurnal 08.04.2023
Svako ko kaže da zatvorski život nije težak, laže. Bivši nemački teniski as Boris Beker rekao je da je morao da se sprijatelji sa „opakim momcima” u zatvoru kako bi preživeo, obećavši da će osvojiti „peti set svog života”. U intervjuu… »
Beker opisao zatvorske dane: "Morao sam da se sprijateljim sa opasnim momcima..."
Sportske.net 08.04.2023
Bivši nemački teniski as Boris Beker rekao je da je morao da se sprijatelji sa "opakim momcima" u zatvoru kako bi preživeo, obećavši da će osvojiti "peti set svog života". U intervjuu za "5 Lajv brekfast", trostruki osvajač Vimbldona je rekao da… »
Beker: Morao sam da se sprijateljim s opakim momcima u zatvoru da bih preživeo
Dnevnik 08.04.2023
LONDON: Bivši nemački teniski as Boris Beker rekao je da je morao da se sprijatelji sa "opakim momcima" u zatvoru kako bi preživeo, obećavši da će osvojiti "peti set svog života". U intervjuu za "5 Lajv brekfast", trostruki osvajač Vimbldona je… »
Beker: Morao sam da se sprijateljim sa opakim momcima u zatvoru da bih preživeo
Vesti online 08.04.2023
Bivši nemački teniski as Boris Beker rekao je da je morao da se sprijatelji sa “opakim momcima” u zatvoru kako bi preživeo, obećavši da će osvojiti “peti set svog života”. U intervjuu za “5 Lajv brekfast”, trostruki osvajač Vimbldona… »
"Dileri, silovatelji, trgovci ljudima": Boris Beker progovorio o paklenom periodu u zatvoru! "Svaki dan se borite za opstanak"
Večernje novosti 08.04.2023
LEGENDARNI Boris Beker napustio je zatvorske ćelije, a po izlasku na slobodu progorio je o teškom periodu iza njega. FOTO: AP Podsetimo, bivši trener Novaka Đokovića proveo je osam meseci iza rešetaka nakon što je proglašen krivim zbog skrivanja… »
Vesti dana »
Građani Novog Sada odali počast žrtvama: "14 minuta za 14 poginulih" (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 46 minutajoš 68 povezanih
Deca u Srbiji sankaju se u novembru, da i to je moguće! Reporter Telegraf je ovde napravio neverovatne snimke
Telegraf pre 7 satijoš 23 povezane
Pripadnici Vojske Srbije u Libanu i na Bliskom istoku do sada nisu bili direktno ugroženi
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih