Povezane vesti
"Najveći je folirant" Petrući ponovo udario na Anu Ćurčić, nova drama zatresla Zadrugu!
Alo 08.04.2023
Isprovocirao je. Zadrugari još uvek biraju najnaivniju osobu u Beloj kući, sledeći zadrugarka koja je dobila reč jeste Anastasija Stanojević Palčica: -Prvi će biti Petrući, zato što je jako dobar dečko i sbi ga koriste zbog te dobrote, tako je bilo i u… »
Žestoko u zadruzi Marija Kulić ne može da pređe ćerki preko njene naivnosti u vezi sa Zolom, pa joj uputila tečke reči
Alo 08.04.2023
Na prvo mesto naivne osobe stavila svoju ćerku. Zadrugari biraju najnaivniju osobu u kući, Maja Marinković je dobila reč: -Mislim da ovo uopšte nije loša osoba, ne slažem se baš sa Janjušem, ovde ima mnogo kvarnih ljudi. Ja ću navesti moju drugaricu… »
Vesti dana »
Požar u magacinu u industrijskoj zoni u Novom Sadu, ima povređenih
Insajder pre 28 minutajoš 19 povezanih
Danas nastavak vanredne sednice Skupštine: Na dnevnom redu 59 tačaka, evo o čemu će poslanici raspravljati
Mondo pre 8 minutajoš 15 povezanih
Čak 38 stepeni, pa totalni obrt: Otkrivamo da li Srbiji prete grmljavinske nepogode
Telegraf pre 19 minutajoš 15 povezanih
U Srbiji aktivno 29 požara: Sa tri strane Stolova požar ugašen, aktivna strana ka Kraljevu
RTV pre 9 minutajoš 11 povezanih
Studenti FTN-a u Čačku prikupili pomoć za vatrogasce u Kraljevu koji gase požar na Stolovima
Nova pre 49 minutajoš 2 povezane