Povezane vesti
"Najveći je folirant" Petrući ponovo udario na Anu Ćurčić, nova drama zatresla Zadrugu!
Alo 08.04.2023
Isprovocirao je. Zadrugari još uvek biraju najnaivniju osobu u Beloj kući, sledeći zadrugarka koja je dobila reč jeste Anastasija Stanojević Palčica: -Prvi će biti Petrući, zato što je jako dobar dečko i sbi ga koriste zbog te dobrote, tako je… »
Žestoko u zadruzi Marija Kulić ne može da pređe ćerki preko njene naivnosti u vezi sa Zolom, pa joj uputila tečke reči
Alo 08.04.2023
Na prvo mesto naivne osobe stavila svoju ćerku. Zadrugari biraju najnaivniju osobu u kući, Maja Marinković je dobila reč: -Mislim da ovo uopšte nije loša osoba, ne slažem se baš sa Janjušem, ovde ima mnogo kvarnih ljudi. Ja ću navesti moju… »
Vesti dana »

Policija privela muškarca kod Pionirskog parka zbog incidenta sa traktorom
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 61 povezana

Policija privela muškarca koji je upalio traktor ispred Pionirskog parka i pokušao da pogura ostale
Pravda pre 47 minutajoš 51 povezana

Srbijavoz spreman da pokrene saobraćaj odmah nakon bezbednosnih provera vozova: Kontradiverzioni pregledi se privode kraju
Kurir pre 8 satijoš 34 povezane

Zatvorene Terazije: Sprema se doček studenata u centru Beograda pred protest 15. marta
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane