Povezane vesti
"Najveći je folirant" Petrući ponovo udario na Anu Ćurčić, nova drama zatresla Zadrugu!
Alo 08.04.2023
Isprovocirao je. Zadrugari još uvek biraju najnaivniju osobu u Beloj kući, sledeći zadrugarka koja je dobila reč jeste Anastasija Stanojević Palčica: -Prvi će biti Petrući, zato što je jako dobar dečko i sbi ga koriste zbog te dobrote, tako je bilo i u… »
Žestoko u zadruzi Marija Kulić ne može da pređe ćerki preko njene naivnosti u vezi sa Zolom, pa joj uputila tečke reči
Alo 08.04.2023
Na prvo mesto naivne osobe stavila svoju ćerku. Zadrugari biraju najnaivniju osobu u kući, Maja Marinković je dobila reč: -Mislim da ovo uopšte nije loša osoba, ne slažem se baš sa Janjušem, ovde ima mnogo kvarnih ljudi. Ja ću navesti moju drugaricu… »
Vesti dana »
Merc: Doba bezuslovnog prijateljstva između SAD i Evrope završeno je, bar za sada
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Slučaj pištolja i spiska za odstrel u školi u Nišu, roditelji zabrinuti, škola i nadležni tvrde „da se nije desilo“
Medijska kutija pre 57 minutajoš 1 povezana
U Parizu danas sastanak Makrona sa liderima stranaka: U Jelisejsku palatu stižu Atal, Le Pen, Melanšon... Tema - posledice sukoba širom sveta
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Tači i trojica bivših pripadnika OVK osuđeni na ukupno 81 godinu zatvora zbog ratnih zločina
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Ponoš: Moramo da se rešimo ove vlasti i sačuvamo višepartijski sistem u Srbiji
Danas pre 8 satijoš 1 povezana