Povezane vesti
Beker: ''Alkaraz ima potencijal ali...Federer, Nadal i Đoković nisu samo teniski heroji, već kulturne ikone''
Večernje novosti 09.04.2023
Nekadašnji trener Novaka Đokovića Boris Beker smatra da će Alkaraz naslediti veliku trojku, ali da još nije na tom nivou. Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN Beker smatra da će čak i Alkarazu biti teško da dostigne nivo Rodžera, Rafe i Novaka. - To je pre svega… »
Beker o Alkarazu: "Pun paket, ali nije kao Novak, Rodžer i Rafa" - postoje velike razlike
Sportske.net 09.04.2023
Šestostruki Grend slem šampion Boris Beker prokomentarisao je nadolazak mladog Karlosa Alkaraza na sam svetski vrh. Čini se da je on taj koji će preuzeti štafetu od "velike trojke". "Pre svega, to je veoma teško preuzeti. Federer, Nadal i Đoković nisu… »
Vesti dana »
(Foto, video) Časni pojas Presvete Bogorodice danas napušta Srbiju uz najviše počasti: Patrijarh Porfirije u Hramu Svetog Save služi liturgiju
Blic pre 7 minutajoš 14 povezanih
Promenljivo vreme za vikend: Kiša i pljuskovi u većem delu Srbije, temperatura do 26 stepeni
Glas Zaječara pre 1 satjoš 16 povezanih
Vembanjama se posuo pepelom: „Bravo za Nikse, ja sam kriv!“
Večernje novosti pre 32 minutajoš 18 povezanih
Amerikanci gađali iranske radarske položaje! Teheran lansirao dronove ka Ormuskom moreuzu! Primirje na staklenim nogama, nastavak rata sve izvesniji (video)
Kurir pre 27 minutajoš 11 povezanih
Hitna pomoć: Pešak teško povređen u Borči, devojka koja je pala sa motora lakše povređena
Insajder pre 1 satjoš 10 povezanih