Povezane vesti
Karte u prodaji za treći nastavak marvelove franšize čuvari Galaksije
Alo 10.04.2023
"ČUVARI GALAKSIJE: VOLUME 3" OD 4. MAJA NA REPERTOARU DOMAĆIH BIOSKOPA. "Ja sam Star-Lord. Osnovao sam Čuvare. Upoznao sam devojku. Zaljubio se. Ta devojka je umrla. Ali onda se vratila. Kao totalni kreten." Poslednji trejler trećeg nastavka Čuvara… »
Karte u prodaji za treći nastavak marvelove franšize: "Čuvari Galaksije: Volume 3" od 4. Maja na repertoaru domaćih…
Alo 10.04.2023
"Ja sam Star-Lord. Osnovao sam Čuvare. Upoznao sam devojku. Zaljubio se. Ta devojka je umrla. Ali onda se vratila. Kao totalni kreten." Poslednji trejler trećeg nastavka Čuvara Galaksije započinje sekvencom glumca Krisa Prata sugerišući još jedan… »
Karte u prodaji za treći nastavak Marvelove franšize: "Čuvari galaksije"
Telegraf 10.04.2023
"Čuvari galaksije: Volume 3" od 4. maja na repertoaru domaćih bioskopa. "Ja sam Star-Lord. Osnovao sam Čuvare. Upoznao sam devojku. Zaljubio se. Ta devojka je umrla. Ali onda se vratila. Kao totalni kreten." Poslednji trejler trećeg nastavka Čuvara… »
Vesti dana »
Završena Blokada Beograda na vodi: Sukobi demonstranata i protivnika protesta, intervenisala policija (FOTO, VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 28 povezanih
Tragedija u Leskovcu: Mladić pretukao tinejdžera (17), od zadobijenih povreda preminuo u bolnici
Euronews pre 2 satajoš 53 povezane
“Na spisku uhapšenih neko fali. Ne vidim nikog iz Startinga, a ni kineske državljane”: Zoran Đajić o krivičnim prijavama zbog pada nadstrešnice
Nova pre 2 satajoš 39 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Hezbolah saopštio da je ostvario pobedu nad Izraelom i da su njegovi borci spremni
Euronews pre 1 satjoš 61 povezana