Povezane vesti
Stolica kao ogledalo karaktera: Fotografije Jelene Seničić u Umetničkoj galeriji Stara kapetanija
Večernje novosti 10.04.2023
DEO festivala "Beogradskog meseca fotografije" , od 12. do 23.aprila, biće i izložba "Mi , ljudi" umetnice Jelene Seničić, u Umetničkoj galeriji Stara kapetanija u Zemunu. Foto Jelena Seničić Glavni akter ove serije njenih radova je - stolica, i to… »
Izložba “Mi, ljudi” Jelene Seničić u Umetničkoj galeriji Stara kapetanija
Danas 10.04.2023
U Umetničkoj galeriji Stara kapetanija u Zemunu, od 12. do 23. aprila, u okviru festivala “Belgrade Photo Month” biće prikazana izložba “Mi, ljudi” umetnice Jelene Seničić. Autorka će se publici predstaviti serijom fotografija čiji je… »
Vesti dana »

Šta se dešava u Pionirskom parku: Živopisan spisak gostiju studenata 2.0
NIN pre 23 minutajoš 37 povezanih

BLOG Narod „odbranio“ TV N1: Grupa koja je blokirala zgradu počela je da se povlači, ispratili ih sa „A sad adio“
Nova pre 59 minutajoš 47 povezanih

Radnici GSP-a u protestu blokirali raskrsnicu u centru Beograda i ponovili zahteve gradskoj upravi
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih

Vučić zamolio Studente 2.0 da se u subotu povuku kući iz Pionirskog parka: Odgovoriće mu za 24 sata
Nova pre 17 minutajoš 7 povezanih

Putin saglasan sa predlogom o 30-dnevnom prekidu vatre sa Ukrajinom; Zelenski: SAD da primoraju Rusiju da okonča rat
RTS pre 1 satjoš 45 povezanih