Povezane vesti
Koprivica: U glavi mislim da mogu sve, ali nisam ni blizu svog kapaciteta
Sportski žurnal 11.04.2023
Prva velika pauza se dogodila zbog preloma šake u novembru protiv Panatinaikosa, a onda se u januaru Koprivica zarazio mononukleozom. Košarkaš Partizana Balša Koprivica izjavio je danas, posle povratka na teren nakon 98 dana, da još nije blizu svojih… »
Koprivica: U glavi mislim da mogu sve, ali nisam ni blizu svog kapaciteta
Dnevnik 11.04.2023
BEOGRAD: Košarkaš Partizana Balša Koprivica izjavio je danas, posle povratka na teren nakon 98 dana, da još nije blizu svojih kapaciteta. Prva velika pauza se dogodila zbog preloma šake u novembru protiv Panatinaikosa, a onda se u januaru Koprivica… »
"Naježio sam se tokom aplauza": Balša Koprivica po povratku na parket o paklenom periodu iza njega i trenutnim kapacitetima
Večernje novosti 11.04.2023
KOŠARKAŠ Partizana Balša Koprivica izjavio je danas, posle povratka na teren nakon 98 dana, da još nije blizu svojih kapaciteta. FOTO: KK Partizan Prva velika pauza se dogodila zbog preloma šake u novembru protiv Panatinaikosa, a onda se u januaru… »
Vesti dana »
Olujni vetrovi stižu u Srbiju! Hitno se oglasio RHMZ, opasna pojava već u toku noći (Foto)
Mondo pre 55 minutajoš 45 povezanih
Preradović: Vučić je 5. novembra u Novi Sad došao pre protesta, postoje svedoci
Radio 021 pre 4 satijoš 13 povezanih
Trojica sa minus indeksom, da li pamtite lošiju partiju za Zvezdu?!
Sportske.net pre 25 minutajoš 31 povezana
Naložena obdukcija oca (35) i sina (2): Preticao kamion u suprotnom smeru, od automobila nije ostalo ništa (foto)
Blic pre 3 satajoš 21 povezana