Povezane vesti
"Zaboravila je na šupu gde me je našla trudnu": Miljana Kulić otvorila dušu o Mariji, priznala koliko je ljubomorna na…
Blic 11.04.2023
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su razgovarali o odnosu Ivana Marinkovića i Marije Kulić, a Miljana je tom prilikom priznala da je ljubomorna na odnos koji oni imaju u rijalitiju. - I opet ću ja da ispadnem crna ovca, a sve preko mojih leđa! -… »
Miljana priznala zoli da je ljubomorna na majku! Kulićeva otvorila dušu dečku i otkrila šta je najviše boli!
Kurir 11.04.2023
Miljana Kulić i Lazar Čolić- Zola razgovarali su o odnosu Ivana Marinkovića i Marije Kulić. Kulićeva je negodovala odnos bivšeg momka i svoje majke jer smatra da je mnogo važnije da ona i Ivan budu u dobrim odnosima zbog deteta koje imaju. - I… »
Vesti dana »
Strašno ubistvo u Novom Sadu: U kući pronađeno obezglavljeno telo žene, sumnja se da joj je sin odsekao glavu
Telegraf pre 24 satajoš 37 povezanih
Zelenski: Pregovori sa Rusijom mogući samo ukoliko Ukrajina ne bude sama u njima
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Jedan dan sledeće nedelje donosi 20 stepeni, a nakon toga obrt: Stiže zahlađenje, kiša, sneg i olujni vetar
Mondo pre 5 satijoš 29 povezanih
Sve se isplatilo: Aleksa Terzić o prvencu u dresu reprezentacije Srbije
Večernje novosti pre 7 satijoš 26 povezanih