Povezane vesti
"Zaboravila je na šupu gde me je našla trudnu": Miljana Kulić otvorila dušu o Mariji, priznala koliko je ljubomorna na…
Blic 11.04.2023
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su razgovarali o odnosu Ivana Marinkovića i Marije Kulić, a Miljana je tom prilikom priznala da je ljubomorna na odnos koji oni imaju u rijalitiju. - I opet ću ja da ispadnem crna ovca, a sve preko mojih leđa! -… »
Miljana priznala zoli da je ljubomorna na majku! Kulićeva otvorila dušu dečku i otkrila šta je najviše boli!
Kurir 11.04.2023
Miljana Kulić i Lazar Čolić- Zola razgovarali su o odnosu Ivana Marinkovića i Marije Kulić. Kulićeva je negodovala odnos bivšeg momka i svoje majke jer smatra da je mnogo važnije da ona i Ivan budu u dobrim odnosima zbog deteta koje imaju. - I… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 7 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 6 satijoš 2 povezane