Povezane vesti
"Nemoralna si" Sanju boli istina koju joj je Marko sasuo u lice, pa nasrnula na njega, skandal!
Alo 11.04.2023
Ne smiruju se. Marko Stefanović i Sanja Grujić su nastavili sukob sa porodičnog sastanka gde je Sanja razoptkrivena da je bila intimna sa Markom Janjuševićem Janjušem: -Kakva sam ja prema tebi od kako smo u vezi? - uptiala je Sanja. -Šta si mi sve… »
"Ko zna sa kim si se sve" Nakon raskida sa Sanjom jer ga je namagarčila sa Janjušem, Marko nikad gore izvređao Grujićevu!
Alo 11.04.2023
Besan kao ris. Marko Stefanović i Sanja Grujić su nastavili raspravu u pušionici nakon što je on saznao da je bila intimna sa janjušem zbog čega je raskinuo sa njom: -Koja si ti d*olja kakve nema, stam te bilo - vikao je Marko. -Ma nosi se - govorila je… »
Vesti dana »
"Uzimao sam veće doze" Tramp se konačno oglasio o misterioznim modricama na rukama o kojima je ceo svet brujao (foto)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Ogroman dekolte Edite za reprizu Nove godine Sve vreme pazila da ne pokaže previše: Pozadi sve golo, a napred bomba (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Ovo je organizator kojeg je Đole Đogani optužio za prevaru Husein živi u Nemačkoj i sarađivao je sa mnogim pevačima: "Nikoga nije isplatio"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Švajcarska tužiteljka: Požar u skijalištu Kran-Montana nije namerno izazvan
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
NIS dobio licencu OFAK-a do 23. januara, kaže Beograd, ali još nema potvrde Vašingtona
Danas pre 8 satijoš 2 povezane