Povezane vesti
Dinamo nije primetio sinišin talenat! Prosinečki progovorio: I ja sam morao da odem iz Zagreba, Miha je bio neverovatan!
Mondo 12.04.2023
Robert Prosinečki pričao je o SIniši MIhajloviću, Crvenoj zvezdi, cigaretama... Robert Prosinečki pričao je o SIniši MIhajloviću, Crvenoj zvezdi, cigaretama... Robert Prosinečki upoznao je Sinišu Mihajlovića još 1986. godine i to u Zagrebu. Kako je… »
Prosinečki otvorio dušu: Nisu videli kakav je talenat Siniša Mihajlović, pun pozitivnog bezobrazluka
Večernje novosti 12.04.2023
LEGENDA hrvatskog fudbala i Crvene zvezde, Robert Prosinečki, gostovao je na K1 televiziji, gde je otkrio neke zanimljivosti iz svoje bogate karijere. FOTO: M. Vukadinović Legendarni fudbaler Crvene zvezde uključio se u razgovor sa voditeljkom… »
Vesti dana »
Student Hodžić kaže da je udaren s leđa u potiljak u Novom Sadu, opisao šta se dogodilo - objavljen i snimak incidenta
Insajder pre 10 minutajoš 1 povezana
"Sačuvaćemo Maticu srpsku!" Vučević o događajima ispred SNP u Novom Sadu: "Šačica ekstremista želi da određuje ko može, a ko ne može da dođe"
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Novinar o napadu na studente: Čini mi se da su samo čekali priliku da ih napadnu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana