Povezane vesti
Njene pesme svi obožavaju da slušaju: Ispovest Vasilije Radojčić tera suze na oči
Večernje novosti 12.04.2023
O PRIVATNOM životu Vasilije Radojčić se malo toga zna, iako je otpevala mnogobrojne hitove, među kojima su "Dimitrijo, sine Mitre", "Veseli se kućni domaćine", "Moj Milane kad u vojsku pođeš", "Na Uskrs sam se rodila", "Mito, bekrijo", "Ajde Jano… »
Tužna sudbina naše čuvene pevačice: Otpevala najveće hitove, a penziju nikada nije dobila: "Povredile su me kolege i…
Blic 12.04.2023
Pevačica Vasilija Radojčić otpevala je brojne hitove, a najprepoznatljiva je po čuvenoj pesmi "Na Uskrs sam se rodila". Svojim anđeoskim glasom nikog nije ostavljala ravnodušnim, a o njenom privatnom životu se jako malo zna, a u jednom intervjuu… »
Vesti dana »
Svaka peta devojčica u Srbiji doživela nasilje, 74 odsto njih nisu prijavile
RTS pre 1 satjoš 32 povezane
Velika javna ulaganja za EXPO, vojsku i stadione: Fiskalni savet o predlogu budžeta za narednu godinu
Nova ekonomija pre 26 minutajoš 146 povezanih
Opozicija u Novom Sadu traži suspenziju policajaca za koje tvrde da su pretukli jednog od uhapšenih na protestu
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: "Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu"
Blic pre 56 minutajoš 17 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih