Povezane vesti
Pokazala zube Ana Ćurčić ne može da toleriše više ovo, strogo je zabranila jednu stvar!
Alo 14.04.2023
Zadrugari su uvereni da bi se rado pomirila sa nevernim bivšim mužem. Ana Ćurčić zamerila je Miljanu Vračević što kao i većina zadrugara ima sumnju da ona i dalje ima osećanja prema Zvezdanu Slavniću. -Ti meni više puta stavljaš emocije usta, nemoj -… »
Nikad bezobraznija Anđela Đuričić nadmašila samu sebe, zadrugari ne mogu da veruju da je ovo izgovorila!
Alo 14.04.2023
Ne prestaje sa skandalima. Anđela Đuričić prokomentarisala je osećanja koja Ana Ćurčić ima prema Zvezdanu Slavniću. -Ja sam rekla, mene zaista ne zanimaju njena osećanja prema Zvezdanu. Ni da li ih ima, ni da li ih nema- rekla je Anđela. -Da nas dvoje… »
Vesti dana »
Poskupljuje gorivo u Srbiji: Objavljene nove cene benzina i dizela
Ozon pre 53 minutajoš 21 povezana
Ministarstvo poljoprivrede: Uvodi se oznaka "100 odsto iz Srbije", ukinuti prelevmani za uvoz prasadi do kraja godine, uvode se za mleko u prahu
N1 Info pre 37 minutajoš 19 povezanih
Kako je Stanković stvorio lavove koji igraju i trče egal sa timova iz Lige petice? Promenio je nekoliko stvari i učinio nešto zamislivo za srpski fudbal
Kurir pre 52 minutajoš 35 povezanih
Vučić sa zvaničnkom Evropske komisije za proširenje razgovarao o pristupanju Srbije EU
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih