Povezane vesti
Filmska jurnjava automobilima između Žarkova i Banovog brda, a evo šta je bio uzrok (video)
Blic 15.04.2023
Ni miran praznični vikend nije sprečio vozače da divljaju po beogradskim ulicama, pa je tako, između beogradskih naselja Žarkovo i Banovo brdo danas došlo do jurnjave dva automobila. Snimak filmske vožnje objavljen je na Instagram stranici 192. Na… »
Preticanje preko pune linije, naglo kočenje i svađa: Filmska jurnjava automobilima na beogradskim ulicama (video)
Večernje novosti 15.04.2023
NA POTEZU između beogradskih naselja Banovo brdo i Žarkovo danas je viđena filmska jurnjava automobilima. Foto: Printskrin Instagram/192_rs Životi učesnika u saobraćaju su bili ugroženi zbog brojnih nepoštovanja propisa, a samo pukom srećom nije… »
Vesti dana »
Raspravlja se o smeni gradonačelnika: Sednica Skupštine grada Novog Sada u toku: U zgradi ima policije, građani se okupljaju napolju (foto, video)
Blic pre 9 minutajoš 19 povezanih
Skot riter žestoko kritikovao Trampa: Učiniti Ameriku ponovo velikom? Više kao Učini Izrael ponovo velikim
Pravda pre 2 satajoš 19 povezanih
(Video) "probudio sam se i video da mi gori automobil": Još jednom influenseru je nedavno zapaljen automobil - Objavio snimak i ponudio nagradu
Blic pre 39 minutajoš 19 povezanih
"Volela bih da je gastoz otac mog deteta": Milica Veličković i Terza oči u oči nakon javne prevare: "Ne možeš da me oblatiš narodu"
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Vučić: Prema istraživanju, najveći problem građanima u Srbiji su nasilni protesti
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih