Povezane vesti
"Mislila sam da je konj": Nesvakidašnji prizor ostavio Beograđane u čudu (video)
Večernje novosti 16.04.2023
SCENA koja je danas šokirala građane Beograda, jeste kuca se vozi u automobilu, i to ne bi bilo ništa neobično, da ta kuca nije mnogo veća od vozila. Foto: Printskrin Instagram/moj_beo_grad Na Instagram stranici "Moj Beograd" pojavio se snimak iz… »
"Koliko čudo od kučeta": Ovaj snimak iz Zemuna je hit na društvnim mrežama (video)
Blic 16.04.2023
Na društvenim mrežama pojavio se video snimak velikog psa koji se vozi u automobilu. Snimak je napravljen u Zemun, objavljeno na instagram stranici "Moj Beograd". U pitanju je nemačka doga, koja je poznata po gigantskoj veličini. Kako je navedno na… »
Vesti dana »

Incident u Pionirskom parku u Beogradu: Šta se dogodilo između Željka Latasa i Miloša Pavlovića
BBC News pre 1 minutjoš 38 povezanih

Dačić: Policija ima zvučni top, stoji u kutijama u magacinu, izjava da ga nemamo bila – nespretna
Glas Zaječara pre 5 satijoš 8 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Jug press pre 3 satajoš 12 povezanih

"Naše snage dovršavaju poraz neprijateljskih trupa": Putin ne krije radost, ukrajinsko uporište na rubu uništenja
Mondo pre 49 minutajoš 84 povezane