Повезане вести

Макрону популарност драстично опала, подршка најмања од почетка мандата

Макрону популарност драстично опала, подршка најмања од почетка мандата

Н1 Инфо 18.04.2023
Популарност француског председника Емануела Макрона знатно је опала и сада га подржава свега 28 одсто грађана што је најмања подршка коју има од почетка мандата, утврђено је анкетом Института Ипсос. Док је Макрон синоћ држао… »
Мацрон позива на 100 дана хлађења и јединства, протестанти против

Мацрон позива на 100 дана хлађења и јединства, протестанти против

Блоомберг Адриа 18.04.2023
Еммануел Мацрон је рекао како жели да сарађује са синдикатима на променама француских радних правила, у жељи да преброди контроверзну пензиону реформу која је изазвала широке протесте и смањила његову популарност. Влада ће… »
Макрон: Промене потребне да би свима пензије биле гарантоване

Макрон: Промене потребне да би свима пензије биле гарантоване

Бизнис.рс 18.04.2023
противници француског председника не желе да га слушају. Француски председник Емануел Макрон (Еммануел Мацрон) изјавио је да је видео и чуо незадовољство и гнев људи због повец́ања старосне границе за пензионисање са 62 на 64… »
Макрон у обраћању нацији: Чуо сам гнев људи, али је реформа била неопходна

Макрон у обраћању нацији: Чуо сам гнев људи, али је реформа била неопходна

Инсајдер 18.04.2023
Председник Француске Емануел Макрон рекао је у телевизијском обраћању нацији да је чуо гнев људи због подизања старосне границе за одлазак у пензију са 62 на 64 године, али је додао да је то било неопходно како би се пензиони… »
Макроново ТВ обраћање о пензионој реформи уз лупање шерпи: Чујем гнев, али реформа је била неопходна

Макроново ТВ обраћање о пензионој реформи уз лупање шерпи: Чујем гнев, али реформа је била неопходна

Данас 18.04.2023
Председник Француске Емануел Макрон рекао је данас у телевизијском обраћању нацији да је чуо гнев људи у због подизања старосне границе за одлазак у пензију са 62 на 64 године, али је додао да је то било неопходно како би се… »
Макрон се обратио, народ лупао у шерпе: Председник неће да нас слуша? Ни ми нећемо њега!

Макрон се обратио, народ лупао у шерпе: Председник неће да нас слуша? Ни ми нећемо њега!

Курир 18.04.2023
Противници веома непопуларног закона о подизању старосне границе за одлазак у пензију у Француској са 62 на 64 године позвали су народ да лупа у шерпе широм земље док председник државе Емануел Макрон жели да смири тензије у… »
Демонстранти широм Француске лупали у лонце током обраћања Макрона: "Он не слуша нас, нећемо ни ми њега"

Демонстранти широм Француске лупали у лонце током обраћања Макрона: "Он не слуша нас, нећемо ни ми њега"

Телеграф 18.04.2023
Око 2.000 демонстраната окупило се вечерас испред зграде градске управе у Паризу, док је у Ници око 200 људи покушало да помери барикаде испред градске куће пре него што је полиција употребила сузавац. Демонстранти у градовима… »
Макрон: За 100 дана морамо да средимо стање у држави

Макрон: За 100 дана морамо да средимо стање у држави

Блиц 17.04.2023
Француски председник Емануел Макрон дао је себи 100 дана да среди стање у држави након недеља насилних протеста и гнева јавности због његових непопуларних потеза да повећа старосну границу за одлазак у пензију, затраживши од… »

Вести дана »