Повезане вести

Ко ће бити ривали Партизану и Звезди у плеј-офу?

Ко ће бити ривали Партизану и Звезди у плеј-офу?

Спортске.нет 18.04.2023
Лигашки део сезоне АдмиралБет АБА лиге дошао је до пред сам крај, а Партизан и Црцена звезда још увек не знају ко ће им бити ривали у четвртфиналу плеј-офа. Пре свега јер још увек није сасвим извесно да ли ће Партизан успети да… »
Да не беше петрушева... Како је лоша Звезда преживела меч са борбеним Сплићанима

Да не беше петрушева... Како је лоша Звезда преживела меч са борбеним Сплићанима

Вечерње новости 17.04.2023
БИЛО је више утакмица ове сезоне у којима се игра црвено-белих спустила испод сваког стандарда. Две такве, са Задром и Цибоном, коштале су их првог места. На том трагу био је и меч са Сплитом у хали „Александар Николић“, али је… »
"Неодговорно!" Звездин тренер Душко Ивановић кипти од беса: Ја то не могу да прихватим! Не могу да разумем!

"Неодговорно!" Звездин тренер Душко Ивановић кипти од беса: Ја то не могу да прихватим! Не могу да разумем!

ЦРВЕНА звезда је у последњем, 26. колу АБА лиге, савладала екипу Сплита, али није баш одушевила свог тренера, Душка Ивановића. Пхото: АБА Леагуе ј.т.д./Драгана Стјепановић Недуго након што је водећи Партизан као гост савладао… »
Црвено-бела драма са срећним крајем: Звезда спречила хрватско изненађење, остала у трци са Партизаном!

Црвено-бела драма са срећним крајем: Звезда спречила хрватско изненађење, остала у трци са Партизаном!

ЦРВЕНА звезда је у последњем, 26. колу АБА лиге, савладала екипу Сплита са 83:74 и тако остала у трци за првим местом пред плеј-оф. Обично би последње коло неког такмичења значило да после тога не може бити промена на табели… »

Вести дана »