Povezane vesti

Otkriveno zbog čega Anđeli nije stigla čestitka Njeni roditelji su videli da joj Zvezdan ovo radi iza leđa, preko toga nisu…

Otkriveno zbog čega Anđeli nije stigla čestitka Njeni roditelji su videli da joj Zvezdan ovo radi iza leđa, preko toga nisu…

Alo 18.04.2023
Zadrugari dali svoj sud. U toku emisije "Pretres nedelje'' Ivan Dragić prokomentarisao je to što roditelji Anđele Đuričić nisu poslali čestitku za Uskrs. -Rekao sam Anđeli da će joj porodica zameriti jer se odlučila za oženjenog muškarca, koji… »
"Obrukala je oca, on ne može da podnese njenu vulgarnost" Otkriveno je kroz šta prolaze Anđelini roditelji zbog njene veze…

"Obrukala je oca, on ne može da podnese njenu vulgarnost" Otkriveno je kroz šta prolaze Anđelini roditelji zbog njene veze…

Alo 18.04.2023
Zadrugari komentarišu porodicu Đuričić. Marija Kulić podržala je odluku Anđelinih roditelja koji svojoj ćerki nisu poslali čestitke za Uskrs. -Ja sam prošle godine bila u sličnoj situaciji sa Miljanom, mislim da joj namerno nisu poslali da bi… »
Sasuo joj istinu u lice Anđela Đuričić konačno dobila šamar realnosti, nije mogla da podnese ove reči, pa je zakukala na…

Sasuo joj istinu u lice Anđela Đuričić konačno dobila šamar realnosti, nije mogla da podnese ove reči, pa je zakukala na…

Alo 18.04.2023
Svi komentarišu ljubavnicu Zvezdana Slavnića. Zadrugari su komentarisali odluku roditelja Anđele Đuričić koji zadrugarki nisu poslali čestitku za Uskrs. -Njeni roditelji su bili ponosni na nju prošle godine, a ona je njihovo dete i kada je dobra i… »

Vesti dana »