Povezane vesti
Rubljov želi finale sa Đokovićem na Srpska openu
Sportski žurnal 18.04.2023
Rus je oduševljen srdačnom dobrodošlicom u Banjaluci. Osvajač Mastersa u Monte Karlu Andrej Rubljov rekao je u Banjaluci da želi da igra finale Srpska opena protiv Novaka Đokovića. - Svestan sam da Novak Đoković ima ogromnu podršku u Banjaluci… »
Rubljov: Želim da pobedim Đokovića u finalu Srpska opena
Večernje novosti 18.04.2023
Osvajač mastersa u Monte Karlu Andrej Rubljov rekao je u Banjaluci da želi da igra finale Srpska opena protiv Novaka Đokovića, saopšteno je na sajtu takmičenja. FOTO: Tanjug - Svestan sam da Novak Đoković ima ogromnu podršku u Banjaluci, ali… »
Sport klub 18.04.2023
Osvajač Mastersa u Monte Karlu Andrej Rubljov rekao je u Banjaluci da želi da igra finale Srpska opena protiv Novaka Đokovića, saopšteno je na sajtu takmičenja. „Svestan sam da Novak Đoković ima ogromnu podršku u Banjaluci, ali voleo bih da… »
Dnevnik 18.04.2023
BANjALUKA: Osvajač Mastersa u Monte Karlu Andrej Rubljov rekao je u Banjaluci da želi da igra finale Srpska opena protiv Novaka Đokovića, saopšteno je na sajtu takmičenja. Svestan sam da Novak Đoković ima ogromnu podršku u Banjaluci, ali voleo… »
Vesti dana »
"Sad su u ratu sa Rusijom": Bivši američi obaveštajac nakon Bajdenove šok odluke: Vašington direktna strana u invaziji na Kursk
Blic pre 42 minutajoš 60 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: 14 ljudi poginulo na licu mesta, u bolnici preminula još jedna osoba
BBC News pre 30 minutajoš 15 povezanih
U Srbiji ujutro mraz, tokom dana oblačno, sa temperaturom od -5 do 11 stepeni
Vesti online pre 1 satjoš 10 povezanih
Zbog rekordne zagađenosti vazduha u Nju Dejhiju od danas onlajn nastava u školama, uvedene i druge mere
Danas pre 37 minutajoš 9 povezanih
NBA: Drugi meč Denvera bez Jokića i drugi poraz, Jović odličan u porazu Majamija (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih