Povezane vesti
Ana i Zvezdan prevarili sve? Mislili da nisu kadru, osamili se, skinuli bubice i kuju tajni plan, sve isplivalo u javnost…
Alo 19.04.2023
Zvezdan je šaputao nešto Ani, a ona je pomno slušala. Zvezdan Slavnić je nakon žurke prišao Ani Ćurčić i zamolio je da se osame i da obave razgovor. - Ja se ne igram ničega - rekla je Ana. - Mislim da je mnogo pametnije ono što ću ti reći i… »
Šok! Evo šta Ana i Zvezdan rade misleći da ih kamere ne snimaju Osamili se dok svi spavaju, njihovi najmiliji im ovo neće…
Alo 19.04.2023
Ana je krenula da dolazi od Slavnića besno, a on je pratio u stopu. Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić otišli su do garaže, te su tom prilikom skinuli bubice i započeli razgovor. U prvi mah, Zvezdan joj je nešto šaputao, dok ga je ona pažljivo… »
Skandal! Zvezdan i Ana se upravo mire? Slavnić joj prišao i moli je da zaborave sve, njena reakcija razbesnela gledaoce…
Alo 19.04.2023
Zvezdan prišao Ani, pa je izmolio za razgovor. Zvezdan Slavnić došao je do Ane Ćurčić, te je tom prilikom zamolio da porazgovaraju. - Ja se ne igram ničega - rekla je Ana. - Mislim da je mnogo pametnije ono što ću ti reći i ono što ćeš mi ti… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor demonstrantima koji su uhapšeni nakon protesta u Novom Sadu
N1 Info pre 2 satajoš 16 povezanih
„Mučki je ubijen“: Seka Aleksić se oglasila povodom tragedije u Leskovcu
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih