Повезане вести
"То су најстрашнија 3 минута" Марија Шерифовић се присетила најтежег момента у животу - "Мислила сам да ћу умрети"
Вечерње новости 20.04.2023
ПЕВАЧИЦА Марија Шерифовић 2007. године освојила је прво место на највећем музичком фестивалу „Евровизији“, а једном се присетила шта се дешавало иза кулиса велике сцене у Финској. Фото: Принтскрин - Што се тиче саме победе и… »
Мислила сам да ћу да умрем! Марија Шерифовић о најстрашнија 3 минута у свом животу - Овако мала сам се још смањила!
Мондо 20.04.2023
Марија Шерифовић је испричала како се осећала у ноћи која је била врхунац њене каријере, када је победила на Евровизији у Финској. Марија Шерифовић је испричала како се осећала у ноћи која је била врхунац њене каријере, када је… »
Вести дана »
Попустила брана: Наређена хитна евакуација становништва у америчком граду: "Делујте брзо да бисте заштитили свој живот" (фото, видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Кушнер одустао од плана да изгради Трампов хотел на месту комплекса Генералштаба
Данас пре 47 минутајош 3 повезане
Заменик руског шефа дипломатије: Надомак смо дипломатског решења за крај рата у Украјини
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Ова НАТО земља први пут је подигла авионе и оборила сумњиви дрон. Одмах реаговао Ф-16: "Летелица је била ван контроле"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана