Povezane vesti
Penzioneri, stiže još jedna povišica: Evo kolika će vam biti penzija sa najnovijim najavljenim povećanjem! Detaljna računica…
Kurir 21.04.2023
Prosečna penzija u Srbiji do kraja godine biće veća za najmanje 4.500, a najviše 5.700 dinara. Iznos na čeku zavisiće od toga da li će najavljena povišica biti 12 ili maksimalno 15 odsto, kako je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. To znači da će… »
Najavljeno novo povećanje penzija
Kamatica 21.04.2023
Praktično, nakon prvog uvećanja iznosila je 33.742 dinara, a nakon drugog u januaru - 37.825 dinara. Predsednik Srbije sinoć je najavio novo povećanje penzija. Nadam se da ćemo penzije da uvećamo 14-15 odsto, minimalno će biti 12 odsto. Ponovo dakle, do… »
Preti li Srbiji scenario otpuštanja zbog inflacije i poskupljenja svega?
Radio 021 21.04.2023
Prosečna neto plata u Srbiji za januar iznosila je 82.769 dinara, što je za skoro 12 hiljada više nego pre godinu dana. Medijalna zarada je u januaru bila oko 20.000 manja od prosečne, što znači da 50 odsto zaposlenih prima do 63.000 dinara, a druga… »
Najavljeno novo povećanje penzija, i do 15 odsto! Uz penzionerske kartice za najstarije popusti i pokloni: Raste i prosečna…
Kurir 21.04.2023
Neki bi rekli, tek što su penzije povećane, stižu najave o novom rastu. Sada je i zvanično obelodanjeno da najstariji građani, njih oko 1,7 miliona, treba da očekuju nove povišice i da će novi rast u ovoj godini biti značajan. Penzije su poslednji put… »
Vučić: Povećanje penzija od 14-15 odsto do kraja godine
Danas 20.04.2023
Komentarišući upozorenje ekonomista da bi zbog državnog trošenja plate i penzije mogle da padaju, Vučić je rekao da se u Srbiji plate i penzije neće smanjivati. „Mi nemamo čašćavanje glasača, ništa ne radimo u kampanji. Mi smo u donjem delu evropskih… »
Vučić: Do kraja godine novo povećanje penzija
Blic 20.04.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da će penzije biti opet povećane. - U Srbiji neće biti smanjenja penzija, jer bi se smanjivale da mi imamo problem sa stopom javnog duga. Mi mi smo u donjem delu zemalja po zaduženosti. MMF je saopštio ni… »
Vesti dana »

Netanjahu hoće celu Gazu, odobren plan za 'kontrolu' nad gradom Gazom
BBC News pre 7 minutajoš 26 povezanih

U Srbiju stiže 40 stepeni od ovog datuma i biće pakleno vruće nedeljama: Evo koliko će dugo trajati toplotni talas
Nova pre 32 minutajoš 23 povezane

Ranio domaćina, ubio dvoje gostiju hicima u glavu: Policija uhapsila osumnjičenog za dvostruko ubistvo u Šamcu
Blic pre 22 minutajoš 14 povezanih

Ben Šelton pobednik turnira u Torontu: Prva Masters kruna za Amerikanca
Euronews pre 7 minutajoš 16 povezanih