Повезане вести
Вучић не хаје пуно за критике ЕП, али европосланицима много тога боде очи
Н1 Инфо 21.04.2023
Иако још није званично усвојен, готово потпуно усаглашени текст извештај Европског парламента о Србији, у који је Н1 имао увид, садржи чини се никада више детаљних негативних критика. Тако се, између осталог, указује и на… »
ВИДЕО Моменат кад је Вучић изгубио живце: „Ја никога нисам тужио, шта ме брига, шта хоћете?“
Нова 21.04.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да у извештајима Европске уније о Србији увек има много критичких порука и да верује да ће се оне овај пут пре свега односити на неувођење санкција Русији. „Важно ми је што ће да… »
Вучић: Хоће референдум? Идемо на референдум!
Н1 Инфо 21.04.2023
Председник Србије Александар Вучић поручио је да је спреман, ако опозиција тражи да се његов легитимитет провери на референдуму, да се иде на референдум. На питање новинара како коментарише то што део опозиције тражи да им се… »
Вучић: Србија мора да плати цену за независност и суверену политику коју води
Бета видео 21.04.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић је, упитан како ће реаговати на нови извештај Европског парламента (ЕП) о напретку Србије, казао да текст није видео али и да је ``разумљиво`` да ће у том документу бити ``доста… »
Вучић о изборима на Косову: Ови људи са Запада праве циркус, Срби су се ујединили
Еуроневс 21.04.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да су они који организују изборе у четири општине на северу КиМ ујединили Србе који тамо живе, па и оне који другачије мисле. Он је на питање новинара да прокоментарише… »
Вучић о изборима на Косову: Ујединили су српски народ, нико неће да иде у полицијски контејнер и гласа за окупационог…
Данас 21.04.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да у извештајима Европске уније о Србији увек има много критичких порука и да верује да ће се оне овај пут пре свега односити на неувођење санкција Русији. „Важно ми је што ће… »
Положен камен темељац за нови срц "Раднички" Вучић: "Биће завршен за две године, волео бих да носи име Дуде Ивковића"
Курир 21.04.2023
Председник Србије Александар Вучић присуствовао је полагању камена темељца за изградњу новог спортско-рекреативног центра „Раднички“ у Београду. Полагање камена темељца почело је у 12.00 часова. Након обраћања председника… »
Почела изградња СРЦ "Раднички", предложено да се назове по Дуди Ивковићу
РТС 21.04.2023
Почела је изградња новог спортско-рекреативног центра "Раднички" у Београду. Градилиште је обишао председник Србије Александар Вучић који је најавио да ће цео комплекс бити изграђен за две године. Пројектом је предвиђена… »
Вучић о извештају ЕП: Јасно је да Србја мора да плати цену за независну политику
Телеграф 21.04.2023
Каже да није још видео тај текст, али да сваки пут има много критичких порука. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да није видео припремљени извештај Европског парламента о Србији, али да је јасно да наша земља… »
Вучић новинару Н1: Говорите да сам негативно рођен и криминалац па вас не тужим
Н1 Инфо 21.04.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да у извештајима Европске уније о Србији увек има много критичких порука и да верује да ће се оне овај пут пре свега односити на неувођење санкција Русији. „Важно ми је што ће да… »
Вучић: Опозиција нека се договори, спреман сам на све
Инсајдер 21.04.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је "спреман на све" поводом захтева дела опозиције да им се обрати на новој седници Скупштине Србије посвећеној европском плану за Косово. Вучић је позвао опозиционе странке да се… »
Вучић о захтевима опозиције у вези Косова: Нек се договоре, ја сам спреман за све
Бета 21.04.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је "спреман на све" поводом захтева дела опозиције да им се обрати на новој седници скупштине Србије посвећеној европском плану за Косово. Вучић је позвао опозиционе странке… »
"Ови људи са запада праве циркус": Вучић о изборима на Косову: Нико неће да иде у контејнер да гласа за окупационог…
Блиц 21.04.2023
Нека се договоре, ја сам спреман на све, рекао је председник Србије Александар Вучић, одговарајући на питање о евентуалним изборима и референдуму. О новом обраћању у Скупштини Србије он каже да "део њих тражи да се провери мој… »
Вучић о извештају ЕП: Јасно је да Србија мора да плати цену
Дневник 21.04.2023
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да није видео припремљени извештај Европског парламента о Србији, али да је јасно да наша земља мора да плати цену за независност и суверену политку коју води. Вучић… »
Председник Вучић о изборима на Ким: "Нико неће да иде у полицијски контејнер да гласа за окупационог гаулајтера Куртија"
Курир 21.04.2023
Председник Србије Александар Вучић је током полагања камена темељца за изградњу новог спортско-рекреативног центра „Раднички“ у Београду, говорећи о изборима на северу Косова, рекао да у недељу неће изаћи више од стотинак… »
Вучић: За две године биће направљен нови спортско-рекреативни центар "Раднички"
Еуроневс 21.04.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће нови спортско-рекреативни центар "Раднички" бити изграђен за две године и поручио да без већих улагања у спорт неће бити ни бољих резултата. Вучић је истакао током… »
Вучић: Дођите сутра у Батајницу на велики приказ Војске Србије
Телеграф 21.04.2023
Још једном да позовем све људе да дођу на велики приказ Војске Србије. Председник Србије Александар Вучић позвао је све грађане који могу да дођу сутра у Батајницу на приказ способности Војске Србије "Гранит 2023". "Још једном… »
Георгиев: Срби у скупштини Косова нису дискриминисани као опозиција у Београду
Н1 Инфо 21.04.2023
Председник Александар Вучић шаље конфузне поруке, типичне за њега, оценио је у Новом дану новинар Слободан Георгиев коментаришући Вучићеве изјаве о Квинти и изборима на Косову. Он је напоменуо да се председник после 12 година… »
Вести дана »
Федерални агенти САД отпочели масовна хапшења миграната по Њу Орлеансу
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Преговори се настављају, Виткоф и Кушнер у четвртак на састанку са Умеровим
Блиц пре 4 сатијош 3 повезане
(Видео) Срушио се амерички борбени авион, снимљен тренутак пада: Пилот успео да се катапултира
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Био нераздвојан са Десингерицом, зарађивао 15.000 евра месечно, па се на крају вратио код маме да живи - Пљугица баталио естраду: "30.000 динара месечно, једе се паштета"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Након привођења због сумње да је учествовао у намештању тендера, Стефано Санино напушта функцију у Европској комисији
Данас пре 7 сатијош 2 повезане