Povezane vesti
Kipti od besa Prvo suočavanje Ane i Maje, Ćurčićeva je bila kratka i jasna, pa im uputila ove reči
Alo 21.04.2023
"Sram vas bilo! Isponižavali ste me!" Tokom emisije "Pitanja gledalca" jedno pitanje je bilo upućeno Maji Marinković. - Koliko ti je falilo da poljubiš Zvezdana pred svima? - glasilo je pitanje. - Nisam ja odmah ukačila koja je Zvekijeva namera. Baš… »
Pogazila sebe ponovo Anđela progovorila o Zvezdanovoj prevari pa se obratila Maji, svojom izjavom šokirala sve
Alo 21.04.2023
"Zaslužila sam da me prevari" Tokom emisije "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja je bilo upućeno Anđeli Đuričić. - Kažeš kako je tebi mogao Zvezdan to da uradi, zašto ne bi mogao kada je prevario ženu sa tobom koja je mnogo više vredela u… »
Ovo ga je dokosurilo Nakon prevare sa Majom, Zvezdan priznao šta zapravo oseća prema Anđeli
Alo 21.04.2023
"Ovo me je stvarno rasturilo!" Tokom emisije "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja je bilo upućeno Anđeli Đuričić. - Čemu onolika drama i užas, niko ti nije dao garanciju da ćeš se udati. Čovek sve vreme želi da se oseti slobodno? - glasilo je… »
Vesti dana »
Rod blagojević novi ambasador Amerike u Srbiji? On je Trampov prvi izbor, a evo kako ga je ocenio Vučić
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu: Oglasio se MUP
Blic pre 8 satijoš 1 povezana