Повезане вести
Старе ане више нема! Звезданова бивша донела драстичну одлуку - Славнића отписала, а овај план има за Мају Маринковић!
Мондо 24.04.2023
Ана Ћурчић наговестила да окреће нови лист после разговора са Звезданом Славнићем и његове необавезне везе с Мајом Маринковић. Ана Ћурчић наговестила да окреће нови лист после разговора са Звезданом Славнићем и његове… »
"Мораш да будеш болестан да би..." Однос Ћурчићеве и Звездана на мети Задругара, доказана Анина прикривена мржња!
Ало 24.04.2023
Трач партија са Зорицом Марковић. Зорица Марковић и Слађана Лазић разговарале су о односу Ане Ћурчић, Звездана Славнића и Маје Маринковић. -Звездан је уверен да њега Ана још увек воли, ја тврдим да није тако. Однос мора да буде… »
Ћурчићева донела коначну одлуку Са старом Аном је завршила, прецртала Звездана за сва времена
Ало 24.04.2023
"Не поновило се више" Зорица Марковић и Ана Ћурчић повеле су разговор о Звездану Славнићу, а Ана је шокирала својом сигурношћу да је коначно завршила сваку причу са Славнићем. - Мића је сад дошао мени да се правда, а са мном се… »
Звездан донео одлуку да докрајчи ану и изнесе сав њен прљав веш Доживео нервни слом, заурлао из свег гласа и дао шокантно…
Ало 24.04.2023
Звездан кипти од беса због Анине реакције на његову шалу. Како је Ана Ћурчић излетела из хотела "Задруга", Звездан Славнић почео је да кипти од беса, те и да убеђује Зорицу Марковић да је Ана слагала за већину ствари којих јој… »
Вести дана »
Изливање Јужне Мораве изазвало евакуацију и прекиде у саобраћају у Врању
Наслови.аи пре 29 минутајош 17 повезаних
Вучић о продаји НИС-а: Знам за три партнера са којима Руси преговарају, надам се да ће завршити посао
НИН пре 38 минутајош 23 повезане
Шошкић о НИС-у: Као друштво нисмо способни да квалитетно газдујемо државном имовином
Данас пре 1 сатјош 22 повезане