Повезане вести
Крај страначке љубави: Све „трзавице“ Зоране Михајловић и сабораца
Н1 Инфо 25.04.2023
Бивша министарка и сад већ бивша висока функционерка владајуће странке Зорана Михајловић потврдила је за Н1 да је напустила Српску напредну странку. На тај корак се одлучила, како каже, после 13 година. За то време, познато је… »
Зорана Михајловић напустила СНС
РТС 25.04.2023
Бивша министарка и функционерка СНС-а Зорана Михајловић потврдила је Тањугу да је напустила ту странку. "Након 13 година, замолила сам да ме избришу из базе чланства СНС-а. Трудила сам се и радила најбоље што сам могла, целог… »
Зорана Михајловић за Н1: Тачно је, замолила сам да ме избришу из базе СНС
Н1 Инфо 25.04.2023
Бивша министарка и висока функционерка СНС Зорана Михајловић потврдила је за Н1 да је напустила Српску напредну странку (СНС). „Тачно је. Након 13 година, замолила сам да ме избришу из базе чланства СНС. Трудила сам се и радила… »
Еуроневс 25.04.2023
Бивша министарка и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић објавила је данас да напушта Српску напредну странку. Она је на интаграму написала да је након 13 година, замолила да је избришу из базе чланства СНС. "Трудила сам се… »
Зорана Михајловић напустила СНС! Након разлаза послала им ову поруку
Мондо 25.04.2023
Зорана Михајловић напустила је Српску напредну странку. Зорана Михајловић напустила је Српску напредну странку. Бивша министарка и функционерка СНС Зорана Михајловић напустила је Српску напредну странку, потврђено је Куриру у тој… »
Правда 25.04.2023
Бивша министарка и функционерка СНС Зорана Михајловић потврдила је данас Тањугу да је напустила ту странку. "Након 13 година, замолила сам да ме избришу из базе чланства СНС. Трудила сам се и радила најбоље што сам могла, целог… »
Инсајдер 25.04.2023
Некадашња министарка и функционерка Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић потврдила је да је напустила ту странку. "Након 13 година, замолила сам да ме избришу из базе чланства СНС. Трудила сам се и радила најбоље што… »
Ово је писмо Зоране Михајловић којим се опростила од Вучића и СНС: 13 речи за 13 година чланства
Нова 25.04.2023
Бивша министарка, потпредседница Владе Србије и висока функционерка СНС Зорана Михајловић напустила је Српску напредну странку (СНС). Она је, како сазнајемо, упутила писмо руководству партије у ком их је обавестила да више неће… »
САЗНАЈЕМО Зорана Михајловић напустила СНС
Нова 25.04.2023
Бивша министарка, потпредседница Владе Србије и висока функционерка СНС Зорана Михајловић напустила је Српску напредну странку (СНС), сазнаје Нова.рс. Како сазнајемо, Михајловић је упутила писмо у којем је обавестила руководство… »
Бивша министарка Зорана Михајловић напустила СНС
Блиц 25.04.2023
Бивша министарка и висока функционерка СНС Зорана Михајловић напустила је Српску напредну странку (СНС). Михајловић је ту информацију потврдила за "Данас". Трзавице на релацији Зорана Михајловић – врх СНС трају дуже од годину… »
Телеграф 25.04.2023
На недавној опроштајној конференцји за медије, где је Михајловић говорила о свом раду у министарству, поручила је да су се одређене ствари дешавале у претходне две године, о чему ће бити времена и простора да се разговара. Бивша… »
Нова.рс: Зорана Михајловић напустила СНС
Н1 Инфо 25.04.2023
Бивша министарка и висока функционерка СНС Зорана Михајловић напустила је Српску напредну странку (СНС), сазнаје Нова.рс. Михајловић је, како јавља Нова, упутила писмо у којем је обавестила руководство да напушта ту партију… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 3 сатајош 1 повезана