Povezane vesti
INTERVJU Zorana Mihajlović o tome kako se Vučić promenio, odnosu sa Brnabić i šta danas misli o Savamali i Beogradu na…
Nova 26.04.2023
U ekskluzivnom intervjuu za Nova.rs, prvom nakon odluke da napusti Srpsku naprednu stranku, bivša ministarka i potpredsednica Vlade Srbije prof. dr Zorana Mihajlović rekla je da Srpska napredna stranka nije više ista organizacija u koju se ona… »
Dve detonacije iz SNS koje se čuju još od Predsedništva i zbog kojih Vučića boli glava
Nova 26.04.2023
U nekoliko sati, bivša visoka funkcionerka SNS Zorana Mihajlović napustila je ovu stranku posle 13 godina, dok je bivša ministarka Jadranka Joksimović na društvenim mrežama izvređala svoju naslednicu Tanju Miščević. Zajedničko za bivše… »
Zorana Mihajlović o tome zašto je napustila SNS: "Stranka postala suviše radikalna"
Radio 021 26.04.2023
Bivša ministarka Zorana Mihajlović, objašnjavajući odluku da napusti SNS, izjavila je da to nije više ista organizacija u koju se ona učlanila pre 13 godina. Kako je objasnila za Nova.rs, ne dopada joj se preobražaj koji je doživela partija u koju… »
„Moji predlozi nisu prolazili, bila sam sklonjena, nisam htela u takvu Vladu“
N1 Info 26.04.2023
Bivša ministarka i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je u intervjuu za portal nova.rs da Srpska napredna stranka nije više ista organizacija u koju se ona učlanila pre 13 godina. Dodala je da joj se ne dopada preobražaj koji je… »
EKSKLUZIVNO Zorana Mihajlović za Nova.rs: Ja sam svedok preobraženja SNS, ta stranka je sve više radikalna VIDEO
Nova 26.04.2023
U ekskluzivnom intervjuu za Nova.rs, prvom nakon odluke da napusti Srpsku naprednu stranku, bivša ministarka i potpredsednica Vlade Srbije prof. dr Zorana Mihajlović rekla je da Srpska napredna stranka nije više istar organizacija u koju se ona… »
Mihajlović: Moji predlozi nisu prolazili, bila sam sklonjena, nisam htela u takvu Vladu
Novi magazin 26.04.2023
Bivša ministarka i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je u intervjuu za portal nova.rs da Srpska napredna stranka nije više ista organizacija u koju se ona učlanila pre 13 godina. Dodala je da joj se ne dopada preobražaj koji je… »
Zorana Mihajlović objasnila zašto je napustila SNS
Danas 26.04.2023
Bivša ministarka i potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je u intervjuu za portal Nova.rs da Srpska napredna stranka nije više ista organizacija u koju se ona učlanila pre 13 godina. Dodala je da joj se ne dopada preobražaj koji je… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 6 satijoš 6 povezanih
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua i svih drugih
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Danas pre 6 satijoš 2 povezane