Повезане вести

ИНТЕРВЈУ Зорана Михајловић о томе како се Вучић променио, односу са Брнабић и шта данас мисли о Савамали и Београду на води…

ИНТЕРВЈУ Зорана Михајловић о томе како се Вучић променио, односу са Брнабић и шта данас мисли о Савамали и Београду на води…

Нова 26.04.2023
У ексклузивном интервјуу за Нова.рс, првом након одлуке да напусти Српску напредну странку, бивша министарка и потпредседница Владе Србије проф. др Зорана Михајловић рекла је да Српска напредна странка није више иста организација… »
Две детонације из СНС које се чују још од Председништва и због којих Вучића боли глава

Две детонације из СНС које се чују још од Председништва и због којих Вучића боли глава

Нова 26.04.2023
У неколико сати, бивша висока функционерка СНС Зорана Михајловић напустила је ову странку после 13 година, док је бивша министарка Јадранка Јоксимовић на друштвеним мрежама извређала своју наследницу Тању Мишчевић. Заједничко за… »
Зорана Михајловић о томе зашто је напустила СНС: "Странка постала сувише радикална"

Зорана Михајловић о томе зашто је напустила СНС: "Странка постала сувише радикална"

Радио 021 26.04.2023
Бивша министарка Зорана Михајловић, објашњавајући одлуку да напусти СНС, изјавила је да то није више иста организација у коју се она учланила пре 13 година. Како је објаснила за Нова.рс, не допада јој се преображај који је… »
„Моји предлози нису пролазили, била сам склоњена, нисам хтела у такву Владу“

„Моји предлози нису пролазили, била сам склоњена, нисам хтела у такву Владу“

Н1 Инфо 26.04.2023
Бивша министарка и потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић рекла је у интервјуу за портал нова.рс да Српска напредна странка није више иста организација у коју се она учланила пре 13 година. Додала је да јој се не допада… »
ЕКСКЛУЗИВНО Зорана Михајловић за Нова.рс: Ја сам сведок преображења СНС, та странка је све више радикална ВИДЕО

ЕКСКЛУЗИВНО Зорана Михајловић за Нова.рс: Ја сам сведок преображења СНС, та странка је све више радикална ВИДЕО

Нова 26.04.2023
У ексклузивном интервјуу за Нова.рс, првом након одлуке да напусти Српску напредну странку, бивша министарка и потпредседница Владе Србије проф. др Зорана Михајловић рекла је да Српска напредна странка није више истар… »
Зорана Михајловић објаснила зашто је напустила СНС

Зорана Михајловић објаснила зашто је напустила СНС

Данас 26.04.2023
Бивша министарка и потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић рекла је у интервјуу за портал Нова.рс да Српска напредна странка није више иста организација у коју се она учланила пре 13 година. Додала је да јој се не допада… »

Вести дана »