Povezane vesti

Balkan i tehnologija: Kako internet aplikacije menjaju zdravstvo i šta to znači za pacijente

Balkan i tehnologija: Kako internet aplikacije menjaju zdravstvo i šta to znači za pacijente

BBC News 27.04.2023
Neurološka dijagnostika preko snimaka meškoljenja beba, savetovanje sa lekarima preko video poziva i platforma na kojoj se mogu naći recenzije zdravstvenih ustanova neke su od inovacija koje su stigle na Balkan. Konsultovanje „doktora Gugla" za bilo… »

Danas 27.04.2023
Konsultovanje „doktora Gugla“ za bilo koji manji ili veći zdravstveni problem za Mariju Pavlović iz Beograda je već godinama navika. „Ako postoji brz način da mi nešto trenutno pomogne, onda pokušam to, a ako mi ne pomogne, guglam nešto novo… »

Radio 021 27.04.2023
Neurološka dijagnostika preko snimaka meškoljenja beba, savetovanje sa lekarima preko video poziva i platforma na kojoj se mogu naći recenzije zdravstvenih ustanova neke su od inovacija koje su stigle na Balkan. BBC/Jakov Ponjavic Konsultovanje… »

Južne vesti 27.04.2023
BBC/Jakov Ponjavic Konsultovanje „doktora Gugla" za bilo koji manji ili veći zdravstveni problem za Mariju Pavlović iz Beograda je već godinama navika. „Ako postoji brz način da mi nešto trenutno pomogne, onda pokušam to, a ako mi ne pomogne… »

Vesti dana »