Povezane vesti
Zvezdan van sebe zbog anđele! Slavnić se poverio zadrugarki i otkrio šta ga razara, nije mogao ni da zamisli da će mu ona ovo…
Alo 27.04.2023
Verovao joj je da nije bila intimna sa Mensurom. Zorica Marković prepričala je Ani Ćurčić razgovor sa Zvezdanom Slavnićem i otkrila koje mu je savete tom prilikom dala. -Samo mi je rekao da me voli, popi*deo jer ga je ova lagala i to što si ti rekla. Ja… »
Zvezdan raskrinkao anđelu Slavnić skinuo masku Đuričićeve, pa otkrio šta mu je govorila dok su bili zajedno
Alo 27.04.2023
Mensur se oglasio i otkrio da je njegova bivša cimerka slagala. Zvezdan Slavnić otkrio je juče da mu se Anđela zaklela u brata da nije bila intimna sa Mensurom Ajdarpašićem. -I Mensur je bio samo drug, a meni se klela u porodicu i brata da joj nije bio… »
Vesti dana »

Dekan Filozofskog u Novom Sadu nije stao pred studente: Profesori najavljuju da ispite neće držati
N1 Info pre 1 satjoš 38 povezanih

"Srbija i Turska? Da, slažem se": Osman pričao na srpskom posle ubedljive pobede na Eurobasketu
Mondo pre 39 minutajoš 27 povezanih

Ovo je napadač iz škole! Na šaržeru napisao "ubiti Donalda Trampa", ostavio poruku i na ćirilici, snimao se! Pucao na decu dok su se molila! (foto/video)
Kurir pre 4 minutajoš 22 povezane

Nastavak pritisaka na N1: Da li je Vučić tražio smenu direktorke United Media
N1 Info pre 34 minutajoš 24 povezane

Portugal šokirao Češku: Prva senzacija na Evrobasketu delo tima sa Pirineja! Čukarički se vraća kući: Stadion na Banovom brdu ponovo radi!
Hot sport pre 44 minutajoš 67 povezanih