Povezane vesti
"Moja mama je želela da se ja takmičim": Sestra Nataše Bekvalac pevala kada je imala šest godina, a sad objavila snimak i…
Blic 30.04.2023
Pevačica Nataša Bekvalac ima dve sestre - Kristinu i Draganu koje su podjednako uspešne kao i ona. Malo ko zna da se modna stilistkinja Kristina Bekvalac, jednom prilikom oprobala u muzičkom takmičenju, a sada je uspomenu podelila podelila sa svojim… »
Nataša nije jedina Bekvalčeva koja ima talenat za pevanje Kristina pokazala svoje glasovne mogućnosti
Večernje novosti 29.04.2023
Modna dizajnerka i stilistkinja Kristina Bekvalac godinama unazad kreira i dizajnira unikatne komade odeće, a pomoću svog upečatljivog ukusa stilizuje mnoge poznate ličnosti sa naših prostora. Foto: Ata Images/Instagram printskrin/kristinabekvalac… »
Vesti dana »
Vučić nakon sastanka u Briselu: Poslednji sam govorio, bilo optužbi i razgovora o američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Fed smanjio kamatne stope: Američka ekonomija u neizvesnosti, Trampove promene mogle bi drastično da utiču na nju
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Đoković se oglasio povodom političke situacije u Srbiji: Duboko verujem u snagu mladih ljudi i njihovu želju za boljom budućnošću
Insajder pre 1 satjoš 3 povezane
Većina dekana nije za generalni štrajk: Održana sednica u Rektoratu Beogradskog univerziteta
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Zahtevi su ispunjeni, mogu da rade šta hoće": Vučić o studentskim blokadama
Blic pre 5 satijoš 1 povezana