Povezane vesti
Zvezdan pokazao novo lice u ovom izdanju ga niko nije video za sedam meseci, evo šta je priredio Maji!
Alo 30.04.2023
On je po svemu sudeći jako zagrejan za Maju čim joj posvećuje ovoliko pažnje. Posle vrele akcije Maja Marinković i Zvezdan Slavnić odlučili su da još jedno vreme ostanu u krevetu i razmenjuju nežnosti. PrintScreen YouTube/Zadruga Official Pogledaj… »
Obratio se zadrugarima Nakon što su ga nazvali nasilnikom, obelodanili njegov dosije i osudili prevare, Zvezdan cimerima…
Alo 30.04.2023
Posle ovih nominacija ništa neće biti isto. Nakon nominacija, Maja Marinković i Zvezdan Slavnić obratili su se svojim cimerima. -Slušala sam komentare, na jedno uvo mi je ušlo, na drugo izašlo. Njihovo mišljenje mi je totalno nebitno, kao što su i oni… »
Vesti dana »
Lov na studente i građane nakon protesta kod Ušća: Advokat Šabić objašnjava šta policija sme, a šta ne sme da radi
Nova pre 54 minutajoš 24 povezane
Ješić: Vučić prezire Novi Sad i sve građane koje ne može da kupi
Radio 021 pre 49 minutajoš 35 povezanih
Kleut: „Ministar Glamočić treba da podnese ostavku jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku“
Serbian News Media pre 1 satjoš 21 povezana
Krah pregovora Rusije i Ukrajine u Ženevi: Zelenski okrivio Ruse za neuspeh dijaloga! "Došli su do ćorsokaka..." (foto)
Kurir pre 5 satijoš 34 povezane