Повезане вести
"Шта ме гледа као манијак?" Након свађе са Звезданом, Маја бесна на Анђелу, не може очима да је види!
Ало 30.04.2023
Отишла да се изјада. Маја Маринковић после свађе са Звезданом Славнићем отишла је код Слађе Лазић да јој се пожали. -Посвађали сте се? - питала је Слађа. -Да, рекла сам нешто. Он је рекао да ће да се исприча са Анђелом ако оду у… »
"То ти неће помоћи, имам емоције према њој" Звездан Славнић признао емоције према Анђели, Маја скочила, па настала жестока…
Ало 30.04.2023
Отворио душу. Маја Маринковић и Звездан Славнић шапутали су у соби за изолацију, а њему се није свидело нешто што је она рекла, па је дошло до прве свађе. -Шалим се, шалим се - смејала се Маја и покушавала да заустави Звездана… »
Дохватио је за груди, па је привукао себи Звездан одлепио за Мајом, па урадио нешто што ни она није очекивала!
Ало 30.04.2023
Он се овако није понашао према Анђели Ђуричић и посвећивао јој оволику пажњу. Маја Маринковић и Звездан Славнић пробудили су се на прве тонове музике, али не како би устали из кревета, већ само како би се удобније наместили… »
Вести дана »

"Да се Макронови овако понашају, где би им био крај" Доналд и Меланија Трамп стигли у Британију, један детаљ свима запао за око (фото)
Курир пре 50 минутајош 12 повезаних

ФОТО: Новосадски студент са ланцима на ногама одведен на очеву сахрану
Радио 021 пре 41 минутајош 4 повезане