Povezane vesti
Popravljam kola, traktor, krečim, otpušavam! Rada Manojlović sama svoj majstor - Nisam muškarača, ali umem sve da radim!
Mondo 01.05.2023
Osim što odlično peva, Rada Manojlović se odlično snalazi i s alatom u rukama, pa sve zanatske radove obavlja sama - od kuće do traktora! Osim što odlično peva, Rada Manojlović se odlično snalazi i s alatom u rukama, pa sve zanatske radove obavlja sama -… »
"Umem da popravim traktor" Rada Manojlović u svom stilu - Ja sam muško u telu žene
Večernje novosti 01.05.2023
PEVAČICA Rada Manojlović kaže da je otac Rade naučio svim poslovima, pa i da buši rupe u zidu, kreči, otpušava kanalizacione cevi... Foto: Printskrin TV Pink - Ja sam muško u telu žene! Nisam muškarača, veoma sam ženstvena, ali umem da uradim sve što i… »
Vesti dana »

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 21 minutajoš 46 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 29 povezanih

Dodik najavio raspisivanje referenduma nakon oduzimanja mandata "Prihvatanje njihove odluke je udar na Ustav RS i srpski narod! Ostajem u Srpskoj i uz narod!"
Kurir pre 11 minutajoš 104 povezane

Hitno upozorenje RHMZ na jak pljusak sa gradom, jedan deo Srbije posebno na udaru
Euronews pre 2 satajoš 34 povezane