Povezane vesti
Popravljam kola, traktor, krečim, otpušavam! Rada Manojlović sama svoj majstor - Nisam muškarača, ali umem sve da radim!
Mondo 01.05.2023
Osim što odlično peva, Rada Manojlović se odlično snalazi i s alatom u rukama, pa sve zanatske radove obavlja sama - od kuće do traktora! Osim što odlično peva, Rada Manojlović se odlično snalazi i s alatom u rukama, pa sve zanatske radove obavlja sama -… »
"Umem da popravim traktor" Rada Manojlović u svom stilu - Ja sam muško u telu žene
Večernje novosti 01.05.2023
PEVAČICA Rada Manojlović kaže da je otac Rade naučio svim poslovima, pa i da buši rupe u zidu, kreči, otpušava kanalizacione cevi... Foto: Printskrin TV Pink - Ja sam muško u telu žene! Nisam muškarača, veoma sam ženstvena, ali umem da uradim sve što i… »
Vesti dana »
Aljbuljena Hadžiju izabrana za predsednicu Skupštine Kosova, Slavko Simić potpredsednik iz Srpske liste
Danas pre 55 minutajoš 1 povezana
Poljoprivrednici najavili nastavak blokade Ibarske magistrale dok Vlada Srbije ne ispuni njihove zahteve
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Strašni detalji masakra u Kanadi: Napadač ubio majku, brata i sestru! Godinama imao psihičkih problema (foto)
Kurir pre 10 minutajoš 2 povezane