Повезане вести
Потресна сцена у задрузи Марија и Иван гуше се у сузама због малог Жељка, настао мук, ево шта се десило!
Ало 01.05.2023
Дирљиво. У току је подела буџета, овонедељни вођа Иван Маринковић је следећи буџет уделио Марији Кулић: -Ти си знаш шта све нас везује, мислим да имамо асвим коректан однос и да ћемо једног дана бити захвални једно на друго… »
"Испланирао си ово, гледаш само себе" Иван Маринковић сасуо Звездану све у лице, па се оградио од њега!
Ало 01.05.2023
Анализирао његове поступке. У току је подела буџета, овонедељни вођа Иван Маринковић је следећи буџет уделио Звездану Славнићу. -Многи су ми замерали да имам нешто да ти кажем а да то не изговорим, да је тако, то би већ… »
Вести дана »
Данас је Свети Алимпије, један од три велика Столпника: Верује се да не треба јести ову врсту меса
Телеграф пре 9 минутајош 5 повезаних
Возачи, опрез! Магла и смањена видљивост на путевима широм Србије, ово су савети за сигуран пут
Блиц пре 20 минутајош 4 повезане
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
ЕУ планира кредит Украјини од 210 милијарди евра: Колико ће чланице појединачно морати да обезбеде новац
Данас пре 6 сатијош 1 повезана