Povezane vesti
Taki besan kao ris zbog skandala Maje i Ane: Oglasio se posle ženskog okršaja, Ćurčićevu izvređao kao niko - sve za pare
Mondo 02.05.2023
Maja Marinković i Ana Ćurčić ušle su u žestok sukob, kada su pale najgore uvrede, a Taki Marinković besni i ne da na ćerku: "Zgaziće ih sve!". Maja Marinković i Ana Ćurčić ušle su u žestok sukob, kada su pale najgore uvrede, a Taki Marinković besni i ne… »
Taki žestoko opleo po ani Ćurčić! Gnusno izvređao Zvezdanovu bivšu ženu, pa joj uputio ove reči
Alo 02.05.2023
Nije je štedeo! Ivan Marinković je za ovonedeljne potrčke odabrao Anu Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Njegov izbor nije oduševio Anu koja je odbila da ide u izolaciju sa njim, a razlog svemu tome jeste Maja Marinković. Njih dve su nakon toga ušle u ozbiljan… »
Opleo po zvezdanu Filip Car neće više da ćuti, Slavnić ne može da veruje da je ovako nešto izgovorio!
Alo 02.05.2023
Smatra ga glavnim krivcem za trenutna dešavanja. Ivan Marinković napravio je pometnju u "beloj kući" kada je za potrčke odabrao Anu Ćurčić i Zvezdana Slavnića, a njegovu odluku prvi je prokomentarisao Filip Car. -Meni je delovalo da Zvezdan uživa, Ana i… »
Ana i maja u žestokom okršaju! Haos u Zadruzi, pljušte uvrede, Ćurčićeva van sebe zbog Zvezdanovog postupka
Alo 02.05.2023
Haos u rijalitiju. Ivan Marinković izabrao je za potrčke Anu Ćurčić i Zvezdana Slavnića i time je napravio pometnju u "beloj kući". -U šoku sam. U izolaciju ću da idem, ali bez Maje Marinković. Sa njom ne idem po cenu da mi uzmu mesečni honorar- rekla je… »
Vesti dana »
Lokalni izbori 2026: Incidenti, visoka izlaznost - podrhtavanje tla ili stanje redovno
BBC News pre 3 satajoš 32 povezane
Revolt: Dinić ima prelom jagodične kosti, novinarima se i dalje ukazuje pomoć
N1 Info pre 2 satajoš 24 povezane
Specijalna emisija na Euronews Srbija Jovanović: Opozicija i oni koji je podržavaju su "gladni krvi"
Euronews pre 31 minutajoš 184 povezane
Vreme sutra slično današnjem: Oblačno i hladno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom, do 13 stepeni
Telegraf pre 10 satijoš 39 povezanih
Vučić proglasio pobedu SNS na izborima u svih 10 lokalnih samouprava
Beta pre 41 minutajoš 14 povezanih