Povezane vesti

Taki besan kao ris zbog skandala Maje i Ane: Oglasio se posle ženskog okršaja, Ćurčićevu izvređao kao niko - sve za pare

Taki besan kao ris zbog skandala Maje i Ane: Oglasio se posle ženskog okršaja, Ćurčićevu izvređao kao niko - sve za pare

Mondo 02.05.2023
Maja Marinković i Ana Ćurčić ušle su u žestok sukob, kada su pale najgore uvrede, a Taki Marinković besni i ne da na ćerku: "Zgaziće ih sve!". Maja Marinković i Ana Ćurčić ušle su u žestok sukob, kada su pale najgore uvrede, a Taki… »
Taki žestoko opleo po ani Ćurčić! Gnusno izvređao Zvezdanovu bivšu ženu, pa joj uputio ove reči

Taki žestoko opleo po ani Ćurčić! Gnusno izvređao Zvezdanovu bivšu ženu, pa joj uputio ove reči

Alo 02.05.2023
Nije je štedeo! Ivan Marinković je za ovonedeljne potrčke odabrao Anu Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Njegov izbor nije oduševio Anu koja je odbila da ide u izolaciju sa njim, a razlog svemu tome jeste Maja Marinković. Njih dve su nakon toga ušle u… »
Opleo po zvezdanu Filip Car neće više da ćuti, Slavnić ne može da veruje da je ovako nešto izgovorio!

Opleo po zvezdanu Filip Car neće više da ćuti, Slavnić ne može da veruje da je ovako nešto izgovorio!

Alo 02.05.2023
Smatra ga glavnim krivcem za trenutna dešavanja. Ivan Marinković napravio je pometnju u "beloj kući" kada je za potrčke odabrao Anu Ćurčić i Zvezdana Slavnića, a njegovu odluku prvi je prokomentarisao Filip Car. -Meni je delovalo da Zvezdan… »
Ana i maja u žestokom okršaju! Haos u Zadruzi, pljušte uvrede, Ćurčićeva van sebe zbog Zvezdanovog postupka

Ana i maja u žestokom okršaju! Haos u Zadruzi, pljušte uvrede, Ćurčićeva van sebe zbog Zvezdanovog postupka

Alo 02.05.2023
Haos u rijalitiju. Ivan Marinković izabrao je za potrčke Anu Ćurčić i Zvezdana Slavnića i time je napravio pometnju u "beloj kući". -U šoku sam. U izolaciju ću da idem, ali bez Maje Marinković. Sa njom ne idem po cenu da mi uzmu mesečni… »

Vesti dana »