Povezane vesti
Otkrivamo šta je „airsoft“ koji je trenirao Kosta K. koji je ubio devet osoba u školi na Vračaru
Nova 04.05.2023
Jedan od najomiljenijih vidova zabave Koste K. osumnjičenog za ubistvo devet osoba, od toga osmoro đaka Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, bio je "airsoft", koji često opisuju kao "najbolju simulaciju rata". „Airsoft“ je sport, ili… »
Dragana Mirković prekinula turneju u Australiji: "Nemam snage da pevam i zabavljam moju publiku"
Telegraf 04.05.2023
Zbog užasnih vesti o tragediji u Beogradu otkazala je poslednja dva koncerta u Melburnu i Pertu. Dragana Mirković potresla se zbog tragedije koja se juče dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Jedan od učenika ove ustanove ubio… »
Žena gledala sve sa terase, pa otkrila nove detalje masakra na Vračaru: Stavio ranac među noge, kapuljaču i podigao ruke u…
Kurir 04.05.2023
Tokom jučerašnjeg dana, bizaran zločin na Vračaru kada je učenik sedmog razreda iz pištolja ubio sedam devojčica i jednog dečaka u školi, kao i pripadnika obezbeđenja, izazvala je pravu buru u javnosti! Do te mere je bio rešen da pobije… »
Moj narod je u šoku i suzama, nemam snage da pevam! Draganu Mirković vest o masakru jako pogodila - Donela hitnu odluku!
Mondo 04.05.2023
Dragana Mirković nakon jezivih vesti o masakru u školi na Vračaru odlučila je da otkaže turneju. Dragana Mirković nakon jezivih vesti o masakru u školi na Vračaru odlučila je da otkaže turneju. Pevačica Dragana Mirković sa velikom tugom je… »
"Ne znam hoću li se ikada vratiti u školu": Oglasio se dečak koji je bio na spisku ubice iz škole: "Bio je hladnokrvan…
Blic 04.05.2023
"Ja kada sam čuo da sam na spisku bio sam šokiran. Ne znam kako ćemo sesti opet u školske klupe, bilo mi je traumatično. Tela mojih drugara su padala na sve strane. Ne znam da li ću se ikada vratiti u školu", priča za "Blic" dečak koji je bio na… »
I u Valjevu cveće i sveće za stradale u školi u Beogradu
Danas 04.05.2023
Valjevci su se okupili sinoć na Gradskom trgu da polaganjem cveća i paljenjem sveća iskažu svoju tugu, nevericu, ogorčenje, strah…, i odaju počast ubijenim učenicima i radniku obezbeđenja OŠ „Vladislav Ribnikar” u Beogradu, piše portal… »
"Nemam više ćerku" Majka jedne od ubijenih devojčica slomljena: Potresan prizor ispred škole na Vračaru (foto)
Kurir 04.05.2023
Stravična tragedija koja se juče dogodila na Vračaru kada je učenik sedmog razreda hicima iz pištolja svog oca ubio sedam devojčica i jednog dečaka u školi, kao i pripadnika obezbeđenja, digla je ceo svet na noge. Majka jedne od ubijenih… »
Skočio kroz prozor da se spase Potresna ispovest učenika koji je bio na spisku: "Video sam tela dok padaju, svi su mi bili…
Kurir 04.05.2023
Stravična tragedija koja se juče dogodila na Vračaru kada je učenik sedmog razreda hicima iz pištolja svog oca ubio sedam devojčica i jednog dečaka u školi, kao i pripadnika obezbeđenja, digla je ceo svet na noge. Naime, kako Kurir saznaje… »
Dragana Mirković u suzama zbog masakra na Vračaru! Hitno prekinula turneju u Australiji: Duboko sam potresena, nije vreme za…
Kurir 04.05.2023
Dragana Mirković sa velikom tugom je primila vest o nezapamćenom masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Pevačica se trenutno nalazi na australijskoj turneji gde je oborila sve rekorde posećenosti, ali je zbog užasnih vesti o… »
Pomen žrtvama beogradske tragedije u četvrtak i petak u Kragujevcu na Đačkom trgu kod Prve gimanzije
Danas 04.05.2023
Na Đačkom trgu u Kragujevcu, ispred Prve gimnazije večeras u 18 sati održaće se pomen žrtvama jučerašnje tragedije u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar”. Poziv za održavanje pomena i paljenje sveća za sve nastradale u Beogradu poslat je… »
Nadbiskup Nemet izrazio saučešće povodom ubijenih učenika i radnika obezbeđenja
RTV 04.05.2023
BEOGRAD - Beogradski nadbiskup Ladislav Nemet izrazio je u sredu saučešće svim ožalošćenima povodom tragedije tog dana u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu. Onje izrazio najdublje saosećanje sa svima koji su izgubili voljenu decu u ovoj… »
Večeras okupljanje u centru Niša povodom tragedije u beogradskoj školi “Vladislav Ribnikar”
Danas 04.05.2023
Građanke Niša pozvale su sugrađane da se večeras okupe povodom tragedije u beogradskoj školi “Vladislav Ribnikar”, kada je jedan učenik iz vatrenog oružja ubio sedam đaka i jednog radnika obezbeđenja. One su navele da će to biti način da… »
Večeras okupljanje u centru Niša povodom tragedije u beogradskoj školi “Vladimir Ribnikar”
Danas 04.05.2023
Građanke Niša pozvale su sugrađane da se večeras okupe povodom tragedije u beogradskoj školi “Vladimir Ribnikar”, kada je jedan učenik iz vatrenog oružja ubio sedam đaka i jednog radnika obezbeđenja. One su navele da će to biti način da… »
Ženska platforma za razvoj Srbije o tragediji u „Ribnikaru“: Među nama dominira mačo kultura
Danas 03.05.2023
Ženska platforme za razvoj Srbije uputila je danas saosećanje roditeljima, porodicama i prijateljima svih ubijenih devojčica i dečaka i radnika obezbeđenja škole „Vladislav Ribnikar“ i poručila da je uz sve one čija su deca i najbliži u… »
Vesti dana »
Ruski udari širom Ukrajine, Poljska podigla borbene avione; FT: Pjongjang isporučio Moskvi sisteme dugog dometa
RTS pre 42 minutajoš 17 povezanih
Novi detalji napada na Netanjahuovu rezidenciju: Troje uhapšenih zbog ispaljivanja dve svetleće rakete
Nova pre 35 minutajoš 15 povezanih
Masovni ruski vazdušni udari širom Ukrajine, u Poljskoj povišena borbena gotovost
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih