Povezane vesti

Otkrivamo šta je „airsoft“ koji je trenirao Kosta K. koji je ubio devet osoba u školi na Vračaru

Otkrivamo šta je „airsoft“ koji je trenirao Kosta K. koji je ubio devet osoba u školi na Vračaru

Nova 04.05.2023
Jedan od najomiljenijih vidova zabave Koste K. osumnjičenog za ubistvo devet osoba, od toga osmoro đaka Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, bio je "airsoft", koji često opisuju kao "najbolju simulaciju rata". „Airsoft“ je sport, ili… »
Dragana Mirković prekinula turneju u Australiji: "Nemam snage da pevam i zabavljam moju publiku"

Dragana Mirković prekinula turneju u Australiji: "Nemam snage da pevam i zabavljam moju publiku"

Telegraf 04.05.2023
Zbog užasnih vesti o tragediji u Beogradu otkazala je poslednja dva koncerta u Melburnu i Pertu. Dragana Mirković potresla se zbog tragedije koja se juče dogodila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Jedan od učenika ove ustanove ubio… »
Moj narod je u šoku i suzama, nemam snage da pevam! Draganu Mirković vest o masakru jako pogodila - Donela hitnu odluku!

Moj narod je u šoku i suzama, nemam snage da pevam! Draganu Mirković vest o masakru jako pogodila - Donela hitnu odluku!

Mondo 04.05.2023
Dragana Mirković nakon jezivih vesti o masakru u školi na Vračaru odlučila je da otkaže turneju. Dragana Mirković nakon jezivih vesti o masakru u školi na Vračaru odlučila je da otkaže turneju. Pevačica Dragana Mirković sa velikom tugom je… »
"Ne znam hoću li se ikada vratiti u školu": Oglasio se dečak koji je bio na spisku ubice iz škole: "Bio je hladnokrvan…

"Ne znam hoću li se ikada vratiti u školu": Oglasio se dečak koji je bio na spisku ubice iz škole: "Bio je hladnokrvan…

Blic 04.05.2023
"Ja kada sam čuo da sam na spisku bio sam šokiran. Ne znam kako ćemo sesti opet u školske klupe, bilo mi je traumatično. Tela mojih drugara su padala na sve strane. Ne znam da li ću se ikada vratiti u školu", priča za "Blic" dečak koji je bio na… »
I u Valjevu cveće i sveće za stradale u školi u Beogradu

I u Valjevu cveće i sveće za stradale u školi u Beogradu

Danas 04.05.2023
Valjevci su se okupili sinoć na Gradskom trgu da polaganjem cveća i paljenjem sveća iskažu svoju tugu, nevericu, ogorčenje, strah…, i odaju počast ubijenim učenicima i radniku obezbeđenja OŠ „Vladislav Ribnikar” u Beogradu, piše portal… »
"Nemam više ćerku" Majka jedne od ubijenih devojčica slomljena: Potresan prizor ispred škole na Vračaru (foto)

"Nemam više ćerku" Majka jedne od ubijenih devojčica slomljena: Potresan prizor ispred škole na Vračaru (foto)

Kurir 04.05.2023
Stravična tragedija koja se juče dogodila na Vračaru kada je učenik sedmog razreda hicima iz pištolja svog oca ubio sedam devojčica i jednog dečaka u školi, kao i pripadnika obezbeđenja, digla je ceo svet na noge. Majka jedne od ubijenih… »
Dragana Mirković u suzama zbog masakra na Vračaru! Hitno prekinula turneju u Australiji: Duboko sam potresena, nije vreme za…

Dragana Mirković u suzama zbog masakra na Vračaru! Hitno prekinula turneju u Australiji: Duboko sam potresena, nije vreme za…

Kurir 04.05.2023
Dragana Mirković sa velikom tugom je primila vest o nezapamćenom masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Pevačica se trenutno nalazi na australijskoj turneji gde je oborila sve rekorde posećenosti, ali je zbog užasnih vesti o… »
Pomen žrtvama beogradske tragedije u četvrtak i petak u Kragujevcu na Đačkom trgu kod Prve gimanzije

Pomen žrtvama beogradske tragedije u četvrtak i petak u Kragujevcu na Đačkom trgu kod Prve gimanzije

Danas 04.05.2023
Na Đačkom trgu u Kragujevcu, ispred Prve gimnazije večeras u 18 sati održaće se pomen žrtvama jučerašnje tragedije u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar”. Poziv za održavanje pomena i paljenje sveća za sve nastradale u Beogradu poslat je… »
Večeras okupljanje u centru Niša povodom tragedije u beogradskoj školi “Vladislav Ribnikar”

Večeras okupljanje u centru Niša povodom tragedije u beogradskoj školi “Vladislav Ribnikar”

Danas 04.05.2023
Građanke Niša pozvale su sugrađane da se večeras okupe povodom tragedije u beogradskoj školi “Vladislav Ribnikar”, kada je jedan učenik iz vatrenog oružja ubio sedam đaka i jednog radnika obezbeđenja. One su navele da će to biti način da… »
Ženska platforma za razvoj Srbije o tragediji u „Ribnikaru“: Među nama dominira mačo kultura

Ženska platforma za razvoj Srbije o tragediji u „Ribnikaru“: Među nama dominira mačo kultura

Danas 03.05.2023
Ženska platforme za razvoj Srbije uputila je danas saosećanje roditeljima, porodicama i prijateljima svih ubijenih devojčica i dečaka i radnika obezbeđenja škole „Vladislav Ribnikar“ i poručila da je uz sve one čija su deca i najbliži u… »

Vesti dana »