"Ne znam hoću li se ikada vratiti u školu": Oglasio se dečak koji je bio na spisku ubice iz škole: "Bio je hladnokrvan, ništa nije rekao samo je počeo da puca po prvom redu"

Blic 04.05.2023
"Ne znam hoću li se ikada vratiti u školu": Oglasio se dečak koji je bio na spisku ubice iz škole: "Bio je hladnokrvan…

"Ja kada sam čuo da sam na spisku bio sam šokiran. Ne znam kako ćemo sesti opet u školske klupe, bilo mi je traumatično. Tela mojih drugara su padala na sve strane. Ne znam da li ću se ikada vratiti u školu", priča za "Blic" dečak koji je bio na spisku Koste Kecmanovića (13) koji je juče ubio osmoro svojih vršnjaka i čuvara iz škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Dečak potresen je zbog tragedije koja se dogodila u njegovom odeljenju. Sa nastradalom decom, ali i ubicom išao je u razred, a kako priča, Kosti je odeljenje bila glavna meta. - On kada je ušao pogodio je nastavnicu u vrat da ne bi mogla da ga spreči, jer on nije imao ništa protiv nastavnice. Ona je bila dobra sa njim, govorila mu je da mora da radi jedan kontrolni. On je bio dobar đak iz svih predmeta. Nije imao loše ocene. Nije se hvalio da ide u streljanu, ćutao

Povezane vesti »

Komentari

Društvo, najnovije vesti »