Povezane vesti

Zvezdan životno ugrožen zbog Maje?! Morao je hitno da napusti Zadrugu, evo čega se plaši!

Zvezdan životno ugrožen zbog Maje?! Morao je hitno da napusti Zadrugu, evo čega se plaši!

Alo 09.05.2023
Ona je neprestano gledala da li je kamere snimaju, kako se ne bi dodatno blamirala. Maja Marinković u panici zbog problema između nogu, odmah se požalila najboljoj drugarici! Na internetu kruži snimak Maje Marinković, koja Slađi Lazić pokazuje… »
Maja zarazila Zvezdana polnom bolešću! Nakon Bilala, Slavnić se požalio na probleme u intimnoj regiji, javnost zgrožena

Maja zarazila Zvezdana polnom bolešću! Nakon Bilala, Slavnić se požalio na probleme u intimnoj regiji, javnost zgrožena

Alo 09.05.2023
Nikako da reši problem. Svetom rijalitija kruže brojni tračevi da Maja Marinković ima problema sa polnim bolestima. Na internetu je isplivao snimak Maje, koja Slađi Lazić pokazuje problem u području međunožja, sa kojim se bori već mesecima. Ona… »
"Spava na tvojoj posteljini" Slađa teši Maju zbog pomirenja Zvezdana i Anđele, Marinkovićeva otkrila koji joj je sledeći…

"Spava na tvojoj posteljini" Slađa teši Maju zbog pomirenja Zvezdana i Anđele, Marinkovićeva otkrila koji joj je sledeći…

Alo 09.05.2023
Razgovarale su o novonastaloj situaciji. Maja Marinković i Slađa Lazić komentarisale su ponovno zbližavanje Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić. Majo, sve mi je smešno. Juče ti od*ebeš Zvezdana, a danas šeta novu(Anđelu). Ona nema stila, sada… »
"Pre dva dana je to pričao" Maja razvezala jezik o Zvezdanu i Anđeli, pa žestoko ponizila suparnicu

"Pre dva dana je to pričao" Maja razvezala jezik o Zvezdanu i Anđeli, pa žestoko ponizila suparnicu

Alo 09.05.2023
Ne želi da bude ponižena. Slađana Lazić i Maja Marinković nastavile su ćaskanje o zbližavanju Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić. ''Svako svome jatu ide, da te moje oči ne vide''. Ako me kapiraš?! - upitala je Slađa. Tako je - dodala je… »

Vesti dana »