Povezane vesti

Elma Sinanović: Podržavam i ne smeta mi što mlađe koleginice snimaju kavere mojih pesama (video)

Elma Sinanović: Podržavam i ne smeta mi što mlađe koleginice snimaju kavere mojih pesama (video)

Večernje novosti 09.05.2023
FOLK zvezda Elma Sinanović nedavno je nastupala u jednom beogradskom klubu, gde je svojim dolaskom i nastupom oduševila publiku i sve prisutne. Foto: Novosti Pred sam početak nastupa Elma je stala pred našu ekipu i otkrila kako joj je bilo na velikom… »
Tri cveta su dovoljna: Vanja Mijatović iskreno o bračnom životu i najavila duet sa kolegom (video)

Tri cveta su dovoljna: Vanja Mijatović iskreno o bračnom životu i najavila duet sa kolegom (video)

POPULARNA pevačica Vanja Mijatović nedavno je nastupala u jednom beogradskom klubu, gde je svojim dolaskom i nastupom oduševila publiku i sve pristutne. Foto: Novosti Pred sam početak nastupa Vanja je stala pred našu ekipu i otkrila da je uvek je pun… »
Maštala sam i ostvarilo se: Tamara Milutinović srećna zbog blagoslovenog stanja, udaje i nove pesme (video)

Maštala sam i ostvarilo se: Tamara Milutinović srećna zbog blagoslovenog stanja, udaje i nove pesme (video)

POPULARNA pevačica Tamara Milutinović prvi put nakon venčanja, stala je pred našu ekipu i pokazala je i kako izgleda u šestom mesecu trudnoće. Foto: Novosti Na samom početku Tamara je istkla kako izlgedaju njeni trudnički dani, kao se sada oseća… »

Vesti dana »