Povezane vesti
Maštala sam i ostvarilo se: Tamara Milutinović srećna zbog blagoslovenog stanja, udaje i nove pesme (video)
Večernje novosti 09.05.2023
POPULARNA pevačica Tamara Milutinović prvi put nakon venčanja, stala je pred našu ekipu i pokazala je i kako izgleda u šestom mesecu trudnoće. Foto: Novosti Na samom početku Tamara je istkla kako izlgedaju njeni trudnički dani, kao se sada oseća i da je… »
Tri cveta su dovoljna: Vanja Mijatović iskreno o bračnom životu i najavila duet sa kolegom (video)
POPULARNA pevačica Vanja Mijatović nedavno je nastupala u jednom beogradskom klubu, gde je svojim dolaskom i nastupom oduševila publiku i sve pristutne. Foto: Novosti Pred sam početak nastupa Vanja je stala pred našu ekipu i otkrila da je uvek je pun… »
Elma Sinanović: Podržavam i ne smeta mi što mlađe koleginice snimaju kavere mojih pesama (video)
FOLK zvezda Elma Sinanović nedavno je nastupala u jednom beogradskom klubu, gde je svojim dolaskom i nastupom oduševila publiku i sve prisutne. Foto: Novosti Pred sam početak nastupa Elma je stala pred našu ekipu i otkrila kako joj je bilo na velikom… »
Vesti dana »
Letnje vreme pa preokret! Oglasio se RHMZ, evo šta nas za vikend! Jun donosi nepogode
Dnevnik pre 1 satjoš 17 povezanih
uživo Napad Irana na američku bazu, Tramp: "Teheran nema izbora u pregovorima"
NIN pre 5 minutajoš 14 povezanih
(Foto) Peti dan posete Vučića Kini: Predsednik sa gigantima namenske industrije, niz aktivnosti od jutros: "Srbija je ponosna na čelično prijateljstvo koje gradimo sa kineskim narodom"
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
U Kuvajtu aktivirana protivvazdušna odbrana, zbog napada raketama i dronovima
RTV pre 1 satjoš 6 povezanih
U toku sanacija novog kvara na vodosistemu „Rzav”: Građani Čačka ponovo bez vode, pomoć stiže iz više gradova
Glas Zapadne Srbije pre 15 minutajoš 10 povezanih