Povezane vesti
Volim te, Srbijo: Luk Blek nastupom pokorio Liverpul, izašao s crnim trakicama u znak tragedije u našoj zemlji
Večernje novosti 10.05.2023
Večeras se održava prvo polufinalno veče u Liverpulu na muzičkom takmičenju "Evrovizija". Naime, predstavnik naše zemlje Srbije, Luk Blek, nastupao je treći po redu. On se predstavio numerom koja nosi naziv "Samo mi se spava". Foto: Pritnskrin Jutjub/RTS… »
Uz njega je svim srcem: Marija Šerifović javno uputila podršku Luk Bleku
Večeras je predstavnik Srbije na Evroviziji, Luk Blek, nastupio uz svoju numeru "Samo mi se spava". Foto: Pritnskrin Jutjub/RTS 3 Njegov nastup su svi željno iščekivali, a pevačica i evrovizijska pobednica, Marija Šerifović, javno je pružila podršku… »
Liverpul na nogama: Pogledajte nastup Luka Bleka u polufinalu
U LIVERPULU se večeras održava prvo polufinalno veče Evrovizije 2023., a publici se sa pesmom "Samo mi se spava" upravo predstavio i kandidat Srbije Luk Blek. Foto: Pritnskrin Jutjub/RTS 3 Predstavnik Srbije, Luk Blek, nastupio je treći po redu, a svoj… »
Luke Black nastupio u polufinalu: Digao sve na noge! Evo šta je sve drugačije u odnosu sa nastup sa Beovizije (video)
Blic 09.05.2023
Predstavnik Srbije na "Evroviziji", Luka Ivanović, koji se predstavlja umetničkim imenom Luke Black, nastupio je večeras u prvom polufinalu takmičenja treći po redu, posle predstavnika Norveške i Malte. Publika je odlično prihvatila njegov nastup za… »
Vesti dana »
Aragči: Iran nema nameru da pregovara, to bi značilo da priznaje poraz
Radio sto plus pre 28 minutajoš 27 povezanih
Iran minirao sve oko ostrva Harg! Teheran potpuno spreman za kopnenu invaziju SAD! Iranska vojska gađala više ciljeva u Izraelu, Tel Aviv glavna meta! (video)
Kurir pre 17 minutajoš 44 povezane
Iran odbio Trampov mirovni plan, Amerika šalje kopnene trupe na Bliski Istok
BBC News pre 3 satajoš 55 povezanih
Predstavnici gluvih i nagluvih u petak će izneti svoje zahteve premijeru Macutu
N1 Info pre 10 satijoš 16 povezanih
Drama u Vitoriji: Zvezda bliža pobedi, poslednji minut odlučuje - svi nervozni na terenu, jedan igrač isključen
Nova pre 16 minutajoš 41 povezana