Povezane vesti
Liverpul na nogama: Pogledajte nastup Luka Bleka u polufinalu
Večernje novosti 10.05.2023
U LIVERPULU se večeras održava prvo polufinalno veče Evrovizije 2023., a publici se sa pesmom "Samo mi se spava" upravo predstavio i kandidat Srbije Luk Blek. Foto: Pritnskrin Jutjub/RTS 3 Predstavnik Srbije, Luk Blek, nastupio je treći po redu, a… »
Uz njega je svim srcem: Marija Šerifović javno uputila podršku Luk Bleku
Večeras je predstavnik Srbije na Evroviziji, Luk Blek, nastupio uz svoju numeru "Samo mi se spava". Foto: Pritnskrin Jutjub/RTS 3 Njegov nastup su svi željno iščekivali, a pevačica i evrovizijska pobednica, Marija Šerifović, javno je pružila… »
Volim te, Srbijo: Luk Blek nastupom pokorio Liverpul, izašao s crnim trakicama u znak tragedije u našoj zemlji
Večeras se održava prvo polufinalno veče u Liverpulu na muzičkom takmičenju "Evrovizija". Naime, predstavnik naše zemlje Srbije, Luk Blek, nastupao je treći po redu. On se predstavio numerom koja nosi naziv "Samo mi se spava". Foto: Pritnskrin… »
Luke Black nastupio u polufinalu: Digao sve na noge! Evo šta je sve drugačije u odnosu sa nastup sa Beovizije (video)
Blic 09.05.2023
Predstavnik Srbije na "Evroviziji", Luka Ivanović, koji se predstavlja umetničkim imenom Luke Black, nastupio je večeras u prvom polufinalu takmičenja treći po redu, posle predstavnika Norveške i Malte. Publika je odlično prihvatila njegov nastup… »
Vesti dana »
Od vikenda temperature do čak 18 stepeni, a onda sneg! Slobodan Sovilj otkrio šta nas čeka u decembru
Mondo pre 25 minutajoš 11 povezanih
Ruska vojska u jednom danu izvršila 466 udara u Zaporoškoj oblasti
Politika pre 24 minutajoš 2 povezane
Broj slučajeva malih boginja u svijetu povećan za 20 posto prošle godine
Al Jazeera pre 41 minutajoš 1 povezana
Tramp dovodi Ukrajinu i Rusiju za pregovarački sto: O detaljima njegovog plana za kraj rata razgovaramo u "Jutru na Blic"
Blic pre 53 minutajoš 2 povezane