Povezane vesti

Ovo su 5 cecinih zahteva pred svaki nastup! Cecin menadžer otkrio šta organizatori moraju da ispoštuju pred svaki njen…

Ovo su 5 cecinih zahteva pred svaki nastup! Cecin menadžer otkrio šta organizatori moraju da ispoštuju pred svaki njen…

Blic 11.05.2023
U novoj, 32. epizodi, dokumentarno-igranog show programa "Ceca show" koji se emituje u petak u 20.15 časova na Blic TV na Mts kanalu 115, imaćete priliku da čujete od Cece Ražnatović i njenih najbližih saradnika kako je to sarađivati sa Cecom i… »
Svaku noć sam sanjala praznu marakanu: Ceca Ražnatović o svojim najvećim uspesima

Svaku noć sam sanjala praznu marakanu: Ceca Ražnatović o svojim najvećim uspesima

Večernje novosti 10.05.2023
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović našla se na svetskoj rang listi u top 10 najposećenijih koncerata svih vremena. Foto: I. Marinković Srpska pevačica je sa 150.000 posetilaca na koncertu na Ušću 2013. godine zauzela deveto mesto na velikoj… »
"Svaku noć sam sanjala praznu marakanu": Ne propustite u "Ceca show": Ispovest njenih najbližih saradnika i anegdote iz…

"Svaku noć sam sanjala praznu marakanu": Ne propustite u "Ceca show": Ispovest njenih najbližih saradnika i anegdote iz…

Blic 10.05.2023
U novoj, 32. epizodi, dokumentarno-igranog show programa "Ceca show" koji se emituje ovog petka od 22:00 časa na Mts kanalu 115 Blic Tv-a, imaćete priliku da čujete od Cece Ražnatović i njenih najbližih saradnika kako je to sarađivati sa Cecom i… »

Vesti dana »