Povezane vesti
"Da nisam zauzeta, tresao bi se u krevetu!" Šok izjava udate Divne DNK, otkrila na koga je "bacila oko" - svi iznenađeni
Mondo 12.05.2023
Divna DNK popustila je kočnice, pa priznala na koga je "bacila oko". Divna DNK popustila je kočnice, pa priznala na koga je "bacila oko". Marko DNK nedavno je napustio Zadrugu, dok je na imanju u Šimanovcima ostala njegova supruga Divna koja je teško… »
Ovako nešto od nje niste očekivali Udata Divna DNK priznala emocije prema zadrugaru: "Sviđa mi se, tresao bi nam se krevet"
Alo 12.05.2023
Šokirala svojom izjavom. Brendon Radonić otkrio je da se Divni DNK dopada Bilal Brajlović, a iako je ona to pokušala da negira, na krau je ipak priznala. - Pocrvenela si - rekao je Brendon. - Dobro, sviđa mi se malo. Ima taj čudan pogled. Ti samo… »
"Da sam slobodna, tresao bi se u krevetu..." Udatoj Divni DNK popustile kočnice, bacila oko na Majinog bivšeg
Kurir 12.05.2023
Brendon Radonić otkrio je da se Divni DNK dopada Bilal Brajlović, a iako je ona to pokušala da negira, na krau je ipak priznala. - Pocrvenela si - rekao je Brendon. - Dobro, sviđa mi se malo. Ima taj čudan pogled. Ti samo ove klinke, treba ti malo… »
Udatoj Divni DNK popustile kočnice: Počela da muva mlađeg zadrugara: "Tresao bi se ti u krevetu od mene"
Blic 12.05.2023
Brendon Radonić otkrio je da se Divni DNK dopada Bilal Brajlović, a iako je ona to pokušala da negira, na krau je ipak priznala. - Pocrvenela si - rekao je Brendon. - Dobro, sviđa mi se malo. Ima taj čudan pogled. Ti samo ove klinke, treba ti malo… »
Divna DNK bacila oko na Bilala! Zadrugari se slatko nasmejali njenom priznanju!
Svet plus 12.05.2023
Divna DNK bacila oko na Bilala! Brendon je raskrinkao, a zadrugari se slatko nasmejali njenom priznanju i njenim izjavama... Brendon Radonić otkrio je da se Divni DNK dopada Bilal Brajlović, a iako je ona to pokušala da negira, na kraju je ipak… »
"Treba ti škola, dođi da se trese krevet" Divna DNK priznala da se zaljubila u ovog cimera, probudila maštu, pa frapirala…
Alo 12.05.2023
Priznala simpatije prema Bilalu. Brendon Radonić otkrio je da se Divni DNK dopada Bilal Brajlović, a iako je ona to pokušala da negira, na kraju je ipak priznala. -Pocrvenela si - rekao je Brendon. -Dobro, sviđa mi se malo. Ima taj čudan pogled. Ti… »
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Dačić o protestima: Policija uzdržana, ali neće se tolerisati drastično narušavanje javnog reda
Blic pre 5 satijoš 1 povezana