Повезане вести

Шведска седми пут најбоља на Песми Евровизије, Србија на 24. месту

Шведска седми пут најбоља на Песми Евровизије, Србија на 24. месту

РТС 13.05.2023
Представница Шведске Лорин победница је Песме Евровизије у Ливерпулу. Са песмом "Таттоо" забележила је другу победу на највећем музичком такмичењу, чиме је постала други извођач у историји којем је то успело. Такође, ово је… »
Шведска победник евровизије 2023: Лорин други пут однела трофеј - ево које место је заузео Луке Блацк за Србију

Шведска победник евровизије 2023: Лорин други пут однела трофеј - ево које место је заузео Луке Блацк за Србију

Блиц 13.05.2023
Највеће музичко такмичење "Евровизија" почело је у уторак, а вечерас се одржало велико финале. Данас, између осталих, наступила је и Србија са песмом "Само ми се спава", у извођењу Луке Ивановића, познатијег по уметничком имену… »
Хрвати драстично скочили на кладионицама: Контроверзне комшије имају највећу шансу за победу на "Евровизији 2023": Све спремно…

Хрвати драстично скочили на кладионицама: Контроверзне комшије имају највећу шансу за победу на "Евровизији 2023": Све спремно…

Блиц 13.05.2023
Вечерас се одржава велико финале такмичења "Евровизија 2023" у којем учествује и наш представник Луке Блацк са песмом "Само ми се спава". Лука Ивановић одушевио је публику у првом полуфиналу, након којег су многи хвалили његов… »
Кладионице јој предвиђају победу: Лорин покорила сцену у Ливерпулу, њен наступ одушевио публику, добила овације! (видео)

Кладионице јој предвиђају победу: Лорин покорила сцену у Ливерпулу, њен наступ одушевио публику, добила овације! (видео)

Курир 13.05.2023
Својим упечатљивим наступом певачица Лорин, представница Шведске, да подсетимо, победила је на Евровизији 2012. године са песмом "Еупхориа". Њена песма "Татоо", према кладионицама уочи финала имала је највеће шансе за победу на… »
Како је изгледао наступ Лука Блацка у финалу Евровизије (ВИДЕО)

Како је изгледао наступ Лука Блацка у финалу Евровизије (ВИДЕО)

Н1 Инфо 13.05.2023
Представник Србије на овогодишњој Евровизији, Луке Блацк, извео је свој наступ у Ливерпулу. Луке Блацк је наступио на сцени на финалној вечери под редним бројем пет. Лука је добио огроман аплауз публике. Тхе Сербиан поп… »
ЕКСКЛУЗИВНО: Луке Блацк за Нова.рс пред финале Евровизије из ливерпулске арене ВИДЕО

ЕКСКЛУЗИВНО: Луке Блацк за Нова.рс пред финале Евровизије из ливерпулске арене ВИДЕО

Нова 13.05.2023
Луке Блацк дао је изјаву за Нова.рс пред сам почетак финала Евровизије. Уживо из арене у Ливерпулу наводи да је јако узбуђен пред наступ и шаље поздраве свима у Србији. “Људи ево нас у арени пред велико финале, много смо… »
Публика променила речи песме Лука блека: Наш представник запалио бину на Евросонгу, па добио безобразну подршку!

Публика променила речи песме Лука блека: Наш представник запалио бину на Евросонгу, па добио безобразну подршку!

Курир 13.05.2023
Лука Ивановић, познатији као Луке Блацк, покидао је наступ у великом финалу Песме Евровизије! Публика, први пут, променила текст песме неком извођачу! Лук Блек, српски представник н а Песми Евровизије, наступио је у великом… »
Врела пољакиња остала без дела хаљине и својим заносним плесом запалила сцену: Све очи биле упрте у њу, публика у трансу!

Врела пољакиња остала без дела хаљине и својим заносним плесом запалила сцену: Све очи биле упрте у њу, публика у трансу!

Курир 13.05.2023
Пољска је четврта на реду у великом финалу. Њихова представница је Бланка, а боје своје земље брани песмом "Соло". БЕЈБА ИТС КИНДА КРЕЈЗА! 🇵🇱 #Еуровисион #Еуровисион пиц.твиттер.цом/рТе6м0Ј4љ — Еуровисион Сонг Цонтест… »
Лук Блек добио овације, а на званичном профилу Евровизије се појавио један твит: Погледајте његов наступ и како су га назвали

Лук Блек добио овације, а на званичном профилу Евровизије се појавио један твит: Погледајте његов наступ и како су га назвали

Курир 13.05.2023
Велико финале Евровизије је почело, наш Лук Блек је наступио пети по реду и добио громогласне овације публике у ливерпулској Арени, а на званичном Твитер профилу манифестације се појавио занимљив твит. Хелло? 🦞 — Еуровисион Сонг… »
Почело је финале Евровизије: Све је спремно за велики спектакл – цела Србија навија за Лука Блека

Почело је финале Евровизије: Све је спремно за велики спектакл – цела Србија навија за Лука Блека

Нова 13.05.2023
Отворено је финале 67. избора за Песму Евровизије у Ливерпулу, Великој Британији. Извођачи из 26 земаља које ће се борити за трофеј с нестрпљењем чекају свој ред да у што боље светлу представе своје земље. Представник Србије… »
Кејт Мидлтон отворила финале Евровизије: Своје извођење на клавиру посветила Украјини (видео)

Кејт Мидлтон отворила финале Евровизије: Своје извођење на клавиру посветила Украјини (видео)

Курир 13.05.2023
Овогодишње такмичење Евровизије отворила је принцеза од Велса, Кејт Мидлтон, свирајући песму на клавиру посвећену Украјини. Кејт Мидлтон свирала је клавир у замку Виндзору, а њену песму пратио је одмах и наступ који је уследио… »
Пренос финала Евровизије 2023 на ИоуТубе (ВИДЕО)

Пренос финала Евровизије 2023 на ИоуТубе (ВИДЕО)

Н1 Инфо 13.05.2023
Финале такмичења Песма Евровизије 2023 сви фанови могу да прате уживо на званичном евровизијском ИоуТубе каналу. У финалу наступа представник Србије Луке Блацк песмом „Само ми се спава“ под редним бројем пет. Финале се одржава у… »
Британија ме обликовала, исплатило се што живим овде! ББЦ објавио прилог са Луком пред финале, а и легендарни нме писао о…

Британија ме обликовала, исплатило се што живим овде! ББЦ објавио прилог са Луком пред финале, а и легендарни нме писао о…

Курир 13.05.2023
Вечерас је у Ливерпулу велико финале Песме за Евровизију 2023. Наш Лука наступа пети по реду са песмом "Само ми се спава", а британски јавни сервис је пустио прилог о нашем представнику. - Ја сам Лук Блек, представљам Србију ове… »
Лук Блек у Ливерпулу пева за Србију – шта треба да знате о великом финалу Песме Евровизије

Лук Блек у Ливерпулу пева за Србију – шта треба да знате о великом финалу Песме Евровизије

РТС 13.05.2023
Такмичари из 26 земаља вечерас ће у финалу "Песме Евровизије" у Ливерпулу покушати да дођу до трофеја за најбољу песму Европе. Међу њима је и представник Србије Лук Блек, који ће под редним бројем 5 извести песму "Само ми се… »
“Прошла сам целу Европу аутостопом до Ливерпула”: Срели смо Хрватицу која је у шестој деценији превалила хиљаде километара да…

“Прошла сам целу Европу аутостопом до Ливерпула”: Срели смо Хрватицу која је у шестој деценији превалила хиљаде километара да…

Нова 13.05.2023
Марица је са својим супругом из Хрватске дошла аутостопом за Ливерпул, каже за Нова.рс. Ову Хрватицу у шестој деценији срели смо испред арене у Ливерпулу где се вечерас одржава Евровизија. Први пут је у Ливерпул са супругом дошла… »
Лук Блек се огласио пред само финале Евровизије: Ево коју моћну поруку је послао пред сам почетак спектакла (видео)

Лук Блек се огласио пред само финале Евровизије: Ево коју моћну поруку је послао пред сам почетак спектакла (видео)

Курир 13.05.2023
Наступ Лука Блека вечерас сви жељно ишчекују. Он ће наиме, у финалу Евровизије наступити под редним бројем пет са песмом "Сами ми се спава". Пред почетак финала, Лук Блек се огласио на Инстаграму и том приликом послао је моћну… »
Имамо представника, али још један је "наш": Британци присвојили српског представника на Еуросонгу - "Живи у Лондону"

Имамо представника, али још један је "наш": Британци присвојили српског представника на Еуросонгу - "Живи у Лондону"

Мондо 13.05.2023
Британски медији пишу о Луки Ивановићу, српском представнику на Песми Евровизије. Британски медији пишу о Луки Ивановићу, српском представнику на Песми Евровизије Финале Песме Евровизије одржаће се вечерас у Ливерпулу, а српски… »
Сви победници Песме Евровизије од 1956. до данас

Сви победници Песме Евровизије од 1956. до данас

Н1 Инфо 13.05.2023
Песма Евровизије се одржава од 1956. године, са изузетком 2020. године, када је такмичење отказано због пандемије. Највише победа има Ирска – чак седам, а и једина је земља која је тријумфовала три пута заредом. Победничке… »
Ко је згодни марко који пева у финалу еровизије: Има 35 година, прати га два милиона, а жене једва чекају да га виде!

Ко је згодни марко који пева у финалу еровизије: Има 35 година, прати га два милиона, а жене једва чекају да га виде!

Мондо 13.05.2023
Марко Менгони ће вечерас у финалу Евровизије представљати Италију, земљу чланицу "Велике петорке", а долази из Милана и веома је популаран. Марко Менгони ће вечерас у финалу Евровизије представљати Италију, земљу чланицу… »
Финале Песме Евровизије – за трофеј се боре певачи из 26 земаља

РТС 13.05.2023
У Ливерпулу се вечерас одржава велико финале Песме Евровизије. За трофеј се боре представници 26 земаља, а међу њима је и представник Србије Лук Блек, који ће наступити пети са песмом "Само ми се спава". Директан пренос у 21.00… »
Они се први пут после 4 године поново боре за победу на евровизији: Наступају под редним бројем који има јаку симболику

Они се први пут после 4 године поново боре за победу на евровизији: Наступају под редним бројем који има јаку симболику

Курир 13.05.2023
У Ливерпулу се вечерас одржава финале Евровизије, где ће Србију представити Лук Блек са песмом “Само ми се спава”. Поред Луке, још једна балканска земља ове године скренула је велику пажњу на себе и то након много година… »
Вечерас је финале песме евровизије: Пренос на Првом програму РТС-а, ево под којим редним бројем наступа Луке Блацк!

Вечерас је финале песме евровизије: Пренос на Првом програму РТС-а, ево под којим редним бројем наступа Луке Блацк!

Мондо 13.05.2023
Вечерас је велико финале у којем ћемо слушати наступе 26 земаља. Вечерас је велико финале у којем ћемо слушати наступе 26 земаља Луке Блацк се вечерас, заједно са 26 земаља бори за прво место на престижном такмичењу… »

РТВ Нови Пазар 13.05.2023
ЧИТАЈ МИ У Ливерпулу се вечерас одржава велико финале Песме Евровизије. За трофеј се боре представници 26 земаља, а међу њима је и представник Србије Лук Блек који ће наступити пети са песмом “Само ми се спава”. Директан пренос… »
Постоји ли рецепт за победу – шест најуспешнијих земаља на Евросонгу

Постоји ли рецепт за победу – шест најуспешнијих земаља на Евросонгу

РТС 13.05.2023
Од 1956. године, када је одржана прва „Песма Евровизије”, многи се нису никада попели на евровизијски трон, неке земље су победиле само једном, док су неке најбољу песму Старог континента имале више пута. Подсетићемо се земаља… »
Учесник евровизије болује од тешког психичког поремећаја: Италијан важи за једног од фаворита на Евровизији, а ово су…

Учесник евровизије болује од тешког психичког поремећаја: Италијан важи за једног од фаворита на Евровизији, а ово су…

Блиц 13.05.2023
Овогодишњи представник Италије на Евровизији, Марко Менгони победио је на фестивалу у Санрему, а вечерас ће у финалу ће се борити са песмом "Дуе вита", што значи Два живота. Након Санрема Марко је поручио да ће учествовати на… »
Овако данас изгледа некадашња победница Евровизије: Наступаће вечерас на финалу, а некада је направила потпуни бум

Овако данас изгледа некадашња победница Евровизије: Наступаће вечерас на финалу, а некада је направила потпуни бум

Блиц 13.05.2023
У Ливерпулу се вечерас одржава велико финале Евровизије, а наш представник Луке Блацк наступиће пети по реду. 26 земаља бориће се за победу на престижном музичком такмичењу. Украјина је земља која је однела највише победа на… »
Не можете за Србију, али ево зашто треба да гласате за Словенију : Бенд “Јокер Оут” потпуно залудео Европу (ВИДЕО)

Не можете за Србију, али ево зашто треба да гласате за Словенију : Бенд “Јокер Оут” потпуно залудео Европу (ВИДЕО)

Стори 13.05.2023
Вечерас се у Ливерпулу одржава финале Евровизије, а Србију представља Луке Блацк алтернативном нумером “Само ми се спава” којом је протресао европску публику, а евровизијски фанови му дају шансу да на крају гласања буде у самом… »
Шведска је фаворит на кладионицама, а ево на ком су месту Хрвати: Контроверзне комшије пале на листи, сада су на овој позицији…

Шведска је фаворит на кладионицама, а ево на ком су месту Хрвати: Контроверзне комшије пале на листи, сада су на овој позицији…

Блиц 13.05.2023
Вечерас се одржава велико финале такмичења "Евровизија 2023" у Ливерпулу, а наш представник Луке Блацк наступа под редним бројем пет. Иако је након полуфинала многима постао фаворит Лука се на кладионицама не котира нарочито… »
Евровизија 2023: Победника бирају публика и жири - вечерас финале

Евровизија 2023: Победника бирају публика и жири - вечерас финале

Вечерње новости 13.05.2023
ДА ли ће победник 67. "Евросонга" у ливерпулској М&С Банк арени бити представница Шведске Лорин, као што то предвиђају кладионице, или ће се, ипак, радовати неко други, сазнаћемо вечерас, од 21 сат, када почиње велико финале… »
Вечерас је финале Евровизије: Ово је редослед наступа, наш Луке Блацк је међу првима

Вечерас је финале Евровизије: Ово је редослед наступа, наш Луке Блацк је међу првима

Нова 13.05.2023
Све је спремно за спектакл у Ливерпулу. Финале Евровизије заказано је за вечерас у 21 сат, а осим на РТС 1, сва дешавања из Ливерпула моћи ћете да пратте на нашем порталу. Иако Шведска већ недељама важи за фаворита, такмичење… »
Вечерас финале Евровизије 2023: Ево под којим бројем наступа Луке Блацк са песмом "Само ми се спава" и како се котира на…

Вечерас финале Евровизије 2023: Ево под којим бројем наступа Луке Блацк са песмом "Само ми се спава" и како се котира на…

Блиц 13.05.2023
Евровизија 2023 се ове године одржава у Ливерпулу у Великој Британији, а наш представник Луке Блацк ће у финалу, које се одржава вечерас, наступити под редним бројем 5. Иако је након полуфинала многима постао фаворит Лука се на… »
(Видео) Људи мисле да је звезда, а он и чистачица и спремачица: Луке Блацк одушевио видеом из Ливерпула: Физикалише пред…

(Видео) Људи мисле да је звезда, а он и чистачица и спремачица: Луке Блацк одушевио видеом из Ливерпула: Физикалише пред…

Блиц 12.05.2023
Лука Ивановић познатији као Луке Блацк пласирао се у финале такмичења "Евровизија 2023", а сада је на друштвеној мрежи испливао снимак из Ливерпула на којем се види како наш представник активно ради на сценографији за свој… »
Евровизија 2023: Лук Блек пао на кладионицама, а ево ко су фаворити дан пре финала

Евровизија 2023: Лук Блек пао на кладионицама, а ево ко су фаворити дан пре финала

Данас 12.05.2023
Стање на кладионицама мења се из дана у дан, борба је неизвесна, но и дан уочи великог финала Евровизије није дошло до неких превеликих промена барем када су питању фаворити. Синоћ је у Ливерпилу одржано друго полуфинале… »

Вести дана »