Повезане вести

Ердоган и Килицдароглу тврде да су у водству, изгледан други круг избора

Ердоган и Килицдароглу тврде да су у водству, изгледан други круг избора

Слободна Европа 14.05.2023
Чини се да Турска иде у други круг предсједничких избора са странком Рецепа Таииипа Ердогана (Реџеп Тајип Ердоан) и опозиционог ривала Кемала Килицдароглуа (Киличдаролу) који тврде да воде, међутим извори у оба штаба признају да… »
"Ердоган одлази": Шта би пораз турског "султана" значио за Запад, а шта за Русију: "Бајден је дао наређење да ме свргну"

"Ердоган одлази": Шта би пораз турског "султана" значио за Запад, а шта за Русију: "Бајден је дао наређење да ме свргну"

Блиц 14.05.2023
Много је тога на улогу на турским председничким изборима у недељу. Три месеца након разорног земљотреса милиони људи су и даље измештени, инфлација расе, а председник Реџеп Тајип Ердоган суочен је са до сада највећим… »
Ердоган: Бајден дао наређење да ме свргну

Еуроневс 14.05.2023
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да је председник САД Џозеф Бајден, како је рекао, ''наредио да он буде свргнут'' на данашњим председничким изборима у Турској. ''Бајден је дао наређење да се Ердоган свргне, ја… »
Ердоган: Биден је дао наредбу да ме се свргне

Ердоган: Биден је дао наредбу да ме се свргне

СЕЕбиз 14.05.2023
АНКАРА - Турски предсједник Таииип Ердоган одржао је у суботу своје посљедње предизборне скупове у Истанбулу на којима је оптужио опорбу да ради с америчким предсједником Јоеом Биденом како би га свргнула, док је упутио… »

Телеграф 14.05.2023
Мухарем Инџе, још један председнички кандидат, повукао се из трке у четвртак. Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је да је председник САД Џозеф Бајден, како је рекао, ''наредио да Ердоган буде свргнут'' на данашњим… »
Избори у Турској: Ердоган оптужио опозицију да ради у дослуху са Џозефом Бајденом

Избори у Турској: Ердоган оптужио опозицију да ради у дослуху са Џозефом Бајденом

Данас 14.05.2023
Турски председник Реџеп Таип Ердоган данас је, дан уочи председничких и парламентарних избора, на предизборном скупу у Истанбулу, оптужио опозицију да ради у дослуху с америчким председником Џозефом Бајденом како би га свргнула… »
Ердоган: "Бајден је дао наређење да ме свргну, ја то знам"

Ердоган: "Бајден је дао наређење да ме свргну, ја то знам"

Блиц 13.05.2023
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган изјавио је данас да је председник САД Џо Бајден, како је рекао, ''наредио да Ердоган буде свргнут'' на сутрашњим председничким изборима у Турској. - Бајден је дао наређење да се Ердоган… »

Вести дана »