Povezane vesti
"Anđela je zvezdanova žrtva" Zadrugar opleo po Slavniću, pa razotkrio njegove namere: Manipulator, sve je prokockao
Alo 14.05.2023
Ne libi se da kaže šta misli. Nenad Neca Lazić progovorio je o aktuelnim dešavanjima u "beloj kući", a tom prilikom žestoko je opleo po Zvezdanu Slavniću. -Najinetresantniji mi je odnos Zvezdana, Anđele i Maje. Ja znam njegova 4 koraka unapred. Znao sam… »
Otkrio sve tajne u zadruzi Neca pred milionima ljudi izneo šokantna saznanja, a evo o kome je reč!
Alo 14.05.2023
Odao sve tajne. Drvo mudrosti je kao svog sledećeg sagovornika pozvalo Necu Lazića, kako bi prokomentarisao trenutna dešavanja u Beloj kući. -Šta na tebe ostavlja najjači utisak? - upitalo je drvo. -Mene ljubavni odnosi, najinetresantnije mi je odnos… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Ruski vlasnici pristali da prodaju svoj deo vlasništva u NIS-u (VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 44 povezane
Vlasotinčanin preko interneta prodavao kacige pa kupcu poslao bundevu i ciglu
Stav.life pre 1 satjoš 26 povezanih
(BLOG) Posle prekida štrajka glađu: Dijana Hrka i Milomir Jaćimović i dalje u šatorima
N1 Info pre 16 minutajoš 13 povezanih
Tabaković: Sekundarne sankcije prema NBS značile bi obustavu svih plaćanja
Novi magazin pre 2 satajoš 37 povezanih
Stravičan trenutak udara ruske krstareće rakete u zgradu u Ternopolju: Broj mrtvih porastao na 25, ranjene 73 osobe (video)
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih