Повезане вести

Раније пуштена вест - ''МВП'' НБА лиге критикује саиграче: ''Не можемо Харден и ја сами да победимо'' (видео)

Раније пуштена вест - ''МВП'' НБА лиге критикује саиграче: ''Не можемо Харден и ја сами да победимо'' (видео)

Вечерње новости 15.05.2023
У одлучујућој седмој утакмици полуфинала Источне конференције у НБА плеј-офу између Бостона и Филаделфије није било неизвесно. Бостон је у препуном ''ТД Гардену'' савладао Филу са 112:88. Тањуг/ап ''МВП'' је посебно разочарао… »
Немоћни МВП – Ембидова брука ће се дуго памтити

Немоћни МВП – Ембидова брука ће се дуго памтити

Нова 15.05.2023
Сва немоћ Камерунца показала се у седмом мечу против Бостона Филаделфија Севентисиксерси могу да се поносе да у својој екипи имају МВП-ја НБА лиге, али он у плеј-офу није испоручио оно што се од њега очекивало. Џоел Ембид је… »
Ембид је својом срамотом уздигао Јокића – распао се када је био најпотребнији па окривио екипу

Ембид је својом срамотом уздигао Јокића – распао се када је био најпотребнији па окривио екипу

Политика 15.05.2023
Џоел Ембид, актуелни најбољи кошаркаш НБА лиге (МВП), са разлогом је бо разочаран после пораза Филаделфија од Бостона у полуфиналној серији Источне конференције, али уместо да као лидер тима преузме одговорност Камерунац је… »
Џејмс Харден разочаран после елиминације од Бостона: Ништа нисмо урадили да зауставимо Тејтума

Џејмс Харден разочаран после елиминације од Бостона: Ништа нисмо урадили да зауставимо Тејтума

Данас 15.05.2023
Године пролазе, а упркос томе што је врхунски кошаркаш, Џејмс Харден никако не успева да дође до прилике да се бори за шампионски наслов. Филаделфија је била у доброј прилици да се нађе у финалу Истока, након што је у петом мечу… »
Док би да остане тренер, Харден „није размишљао“

Док би да остане тренер, Харден „није размишљао“

Спорт клуб 15.05.2023
Трећу годину у низу, Филаделфија Севентисикерси елиминисани су у другој рунди плеј-офа – у седам мечева од Хокса, у шест од Хита и сада у седам од Селтикса. Како ће изгледати тим Филаделфије следеће сезоне? Док Риверс планира да… »
Тејтум: Морам да доминирам у свим аспектима, то нам даје додатну енергију

Тејтум: Морам да доминирам у свим аспектима, то нам даје додатну енергију

Дневник 15.05.2023
БОСТОН: Кошаркаш Бостона Џејсон Тејтум изјавио је данас да жели да доминира у свим аспектима, јер на тај начин помаже свом тиму да дође до победе, преносе амерички медији. Тејтум је синоћ постигао 51 поен за Бостон на седмом… »
ФОТО Три призора у једној слици која ће Ембида заувек прогањати

ФОТО Три призора у једној слици која ће Ембида заувек прогањати

Нова 15.05.2023
Никако не може да дође до финала конференције Џоел Ембид је са Филаделфија Севентисиксерсима испао у полуфиналу Источне конференције, након што их је Бостон разбио са 112:88. Иако је проглашен за МВП-ја регуларне сезоне, Ембид… »
Тејтумових 51: Могло је у 6 да се заврши, осећам олакшање

Тејтумових 51: Могло је у 6 да се заврши, осећам олакшање

Спорт клуб 15.05.2023
Крилни кошаркаш Бостон Селтикса Џејсон Тејтум истиче да је његов тим искористио шансу у седмој утакмици са Филаделфијом, у којој су на крају славили са 112:88 и пласирали се у финале истока. Тејтум је у шестој утакмици играо… »
Срамно оправдање ембида: Не можемо Харден и ја сами, кошарка се игра 5 на 5

Срамно оправдање ембида: Не можемо Харден и ја сами, кошарка се игра 5 на 5

Вечерње новости 15.05.2023
Кошаркаши Бостона пласирали су се у финале плеј-офа Источне конференције НБА лиге, пошто су вечерас у мајсторици убедљиво савладали Филаделфију 112:88. Тањуг/АП МВП НБА лиге Џоел Ембид је после пораза у коме је био најслабија… »
Оно кад награда заврши код погрешног човека, "МВП" Ембид срушио црни рекорд и "бацио саиграче под аутобус!"

Оно кад награда заврши код погрешног човека, "МВП" Ембид срушио црни рекорд и "бацио саиграче под аутобус!"

Спортске.нет 15.05.2023
Сузе Џоела Ембида после пораза у Бостону, МВП који то није заслужио, не ради се о доигравању веч генерално о сезони коју је одиграо одлично (регуларни део), али тврдити да је бољи од Јокића нема упориште у реалности. После… »
Ембид: Бостон најбољи тим у лиги, бићу још бољи

Ембид: Бостон најбољи тим у лиги, бићу још бољи

Спорт клуб 15.05.2023
Центар Филаделфије Џоел Ембид одао је признање Бостон Селтиксима после пораза у серији друге рунде плеј-офа рекавши да је тим из Масачусетса најбољи у лиги. У седмој утакмици у Ти-Ди гардену, Бостон је разбио Филаделфију са… »
Он је највећи лузер у историји НБА лиге! Ни МВП Ембид не помаже: "Разочаран сам, имао сам другачије планове"

Он је највећи лузер у историји НБА лиге! Ни МВП Ембид не помаже: "Разочаран сам, имао сам другачије планове"

Мондо 15.05.2023
Док Риверс има најлошији ско од свих тренера када су седме утакмице у НБА лиги у питању. Док Риверс има најлошији ско од свих тренера када су седме утакмице у НБА лиги у питању. Док Риверс (61) изгубио је поново седму утакмицу… »
Историјски срамотно обраћање Ембида! Распао се МВП, шутирао 28 одсто, па све свалио на друге: Ово Јокић не би урадио!

Историјски срамотно обраћање Ембида! Распао се МВП, шутирао 28 одсто, па све свалио на друге: Ово Јокић не би урадио!

Мондо 15.05.2023
Џоел Ембид је после пораза у коме је био најслабија карика свог тима оптужио своје саиграче да морају да буду бољи и да не могу Харден и он сами да донесу победу Филаделфији. Џоел Ембид је после пораза у коме је био најслабија… »
МВП трофеј је једино што ће Ембид ове сезоне освојити: Историјско вече Тејтума одвело Бостон у финале Истока

МВП трофеј је једино што ће Ембид ове сезоне освојити: Историјско вече Тејтума одвело Бостон у финале Истока

Еуроневс 15.05.2023
Успео је Џоел Ембид да свргне Николу Јокића са МВП трона и дође до епитета најкориснијег играча лиге, али после вечерашњег дебакла његове Филаделфије у Бостону, постало је јасно да ће ласкаво признање бити једини трофеј који… »

Вести дана »