Povezane vesti
„Bio sam ovca među 20 vukova“: Đoković brutalno iskreno progovorio o torturi, zatvoru i čoveku koji ga čeka na US…
Nova 15.05.2023
Novak Đoković dugo nije bio ovako brutalno iskreno. „Ja bnisam antivakser i nikad nisam rekao da jesam. Ja sam za izbor, branim slobodu izbora, slobodu odlučivanja šta ćete da ubrizgate u svoje telo, a šta ne. Jednom sam to objasnio BBC-ju po… »
"Bio sam ovca među 20 vukova, kolege su okretale glave": Novak Đoković govorio o torturi u Australiji i čoveku kojeg će…
Večernje novosti 15.05.2023
NOVAK Đoković je teniska crna ovca! Preslišao je idole Zapada Rodžera Federera i Rafael Nadala, objasnio svima gde je Srbija, pa ne čudi što ga na svakom koraku sapliću. Tanjug/AP Naročito je to krenulo sa virusom korona, kada su Srbina prozvali… »
Vesti dana »

Ko je udario žandarma: Vlast tvrdi jedno, snimak pokazuje drugo, a predsednikova priča pada u vodu
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih

Protest prosvetara: "Sindikati, ili ste uz nas ili ste bez nas" (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 11 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 9 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 1 satjoš 56 povezanih