Povezane vesti
„Bio sam ovca među 20 vukova“: Đoković brutalno iskreno progovorio o torturi, zatvoru i čoveku koji ga čeka na US Openu…
Nova 15.05.2023
Novak Đoković dugo nije bio ovako brutalno iskreno. „Ja bnisam antivakser i nikad nisam rekao da jesam. Ja sam za izbor, branim slobodu izbora, slobodu odlučivanja šta ćete da ubrizgate u svoje telo, a šta ne. Jednom sam to objasnio BBC-ju po povratku iz… »
"Bio sam ovca među 20 vukova, kolege su okretale glave": Novak Đoković govorio o torturi u Australiji i čoveku kojeg će naći…
Večernje novosti 15.05.2023
NOVAK Đoković je teniska crna ovca! Preslišao je idole Zapada Rodžera Federera i Rafael Nadala, objasnio svima gde je Srbija, pa ne čudi što ga na svakom koraku sapliću. Tanjug/AP Naročito je to krenulo sa virusom korona, kada su Srbina prozvali… »
Vesti dana »

Voštinić: U DUNP nisu upala nepoznata lica već plaćenici koji su odbornike izbacivali iz Skupštine Kraljeva
Danas pre 1 satjoš 50 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 32 povezane

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 33 povezane

RSD: BIA još pre 10 godina tajno nabavljala špijunske softvere među kojima i „Cellebrite“
Danas pre 19 minutajoš 3 povezane

Počela sednica Skupštine Vojvodine: Policija ispred ulaza u zgradu
Danas pre 9 minutajoš 15 povezanih