Povezane vesti
Preko noći 20 miliona ljudi je znalo Za mene: Ceca Ražnatović najmlađa dobitnica prestižne nagrade za životno delo
Večernje novosti 16.05.2023
FOLK zvezdi Svetlani Ceci Ražnatović nedavno je uručena nagrada za životno delo na velikom finalu 5. Sabora narodne muzike Srbije 2023. Foto: Novosti U revijalnom delu finalne večeri nastupala je Svetlana Ceca Ražnatović, koja je izvodila najveće… »
"Za mene je ovo izuzetno emotivan: Dan!" Ceca najmlađa dobitnica prestižne nagrade: "Preko noći 20 miliona ljudi je znalo za…
Blic 16.05.2023
U novoj, 33. epizodi, dokumentarno-igranog show programa "Ceca show" koji se emituje ovog petka od 20:15 časova na Mts kanalu 115 Blic Tv-a, imaćete priliku da zavirite u najnovija dešavanja u porodici Ražnatović. Gledaoci Blic televizije moći će… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 2 satajoš 2 povezane