Povezane vesti
Novak Đoković im ovo nikada neće oprostiti: "Majka mi je pala, udarila glavom o radijator i onesvestila se"
Večernje novosti 17.05.2023
Novak Đoković trenutno se nalazi u Rimu gde je na mastersu u tom gradu stigao do četvrtfinala. Foto arhiva VN Protivnik će mu biti Danac Holger Rune, a pred meč koji je na programu u sredu od 13 časova Đoković je otvorio dušu za italijanske medije. On je… »
Strašna ispovest Novaka Đokovića - oči u oči sa NATO bombama: Budi me eksplozija, a tata viče: Nole, spasi braću!
Mondo 17.05.2023
Novak Đoković je za italijanski "Korijere dela Sera" govorio i o traumama koje je doživeo tokom NATO bombardovanja. Novak Đoković je za italijanski "Korijere dela Sera" govorio i o traumama koje je doživeo tokom NATO bombardovanja. Novak Đoković je u… »
Vesti dana »

Urednici Junajted medija izrazili zabrinutost zbog smene čelnih ljudi Junajted grupe
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih

(BLOG) "Sudite po zakonu": Studenti održali protest ispred Prvog OJT, predali krivičnu prijavu protiv Vučića
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 9 minutajoš 66 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Menja se Zakon o organskoj proizvodnji
Nova ekonomija pre 1 satjoš 13 povezanih

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 3 satajoš 21 povezana