Povezane vesti
Mask: Nastaviću da pričam šta mislim, čak i ako to znači gubitak novca
Politika 17.05.2023
SAN FRANCISKO – Vlasnik i izvršni direktor društvene mreže „Tviter” Ilon Mask izjavio je danas da će nastaviti da objavljuje kontroverzne tvitove, čak i ako to bude značilo da će gubiti novac. Komentarišući navode da su njegovi nedavni… »
Mask: Nastaviću da pričam šta mislim
Dnevnik 17.05.2023
SAN FRANCISKO: Vlasnik i izvršni direktor društvene mreže Tviter Ilon Mask izjavio je danas da će nastaviti da objavljuje kontroverzne tvitove, čak i ako to bude značilo da će gubiti novac. Komentarišući navode da su njegovi nedavni tvitovi o… »
Mask: Nastaviću da pričam šta mislim, čak i ako to znači gubitak novca
Vesti online 17.05.2023
Vlasnik i izvršni direktor društvene mreže Tviter Ilon Mask izjavio je danas da će nastaviti da objavljuje kontroverzne tvitove, čak i ako to bude značilo da će gubiti novac. Komentarišući navode da su njegovi nedavni tvitovi o milijarderu… »
Vesti dana »
Rhmz izdao upozorenje! Tokom večeri stiže nova promena, a ovde će sneg dostići 20 centimetara! Evo i kako će biti u Beogradu (foto)
Kurir pre 4 satijoš 25 povezanih
Umro Dragan Marković Palma Predsednik Jedinstvene Srbije nas napustio u 65. godini posle kraće bolesti
Kurir pre 44 minutajoš 102 povezane
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo pre 12 satijoš 43 povezane