Повезане вести

Паре иду у једну кућу: Рада Манојловић проговорила о сарадњи са сестром и најавила дует са колегом (видео)

Паре иду у једну кућу: Рада Манојловић проговорила о сарадњи са сестром и најавила дует са колегом (видео)

Вечерње новости 18.05.2023
ФОЛК ЗВЕЗДА Радмила Рада Манојловић важи за једну од најзапосленијих певачица када су наступи и теренски рад у питању, нема сумње да на истим долазе све генерације. Фото: Новости Пре почетка наступа на једном београдском… »
Водим рачуна о текстовима које певам: Милица Тодоровић најавила да спрема албум и каква је у кухињи (видео)

Водим рачуна о текстовима које певам: Милица Тодоровић најавила да спрема албум и каква је у кухињи (видео)

Вечерње новости 18.05.2023
ПОП - ФОЛК звезда Милица Тодоровић синоћ је наступала у једном београдском клубу, где је својим доласком и наступом одушевила публику и све присутне. Фото: Новости Пред сам почетак наступа Вања је стала пред нашу екипу и открила… »
"Споља гладац, изнутра јадац": Рада Манојловић показала ново издање и открила: "Милан Станковић и ја ћемо добро Да уновчимо…

"Споља гладац, изнутра јадац": Рада Манојловић показала ново издање и открила: "Милан Станковић и ја ћемо добро Да уновчимо…

Блиц 18.05.2023
Рада Манојловић појавила се синоћ у српској престоници пред припадницима седме силе, а мало пре свог наступа у једном локалу открила је да се не осећа најбоље. - Сијам, кажете? То је због хаљине. Сад је код мене - споља… »

Вести дана »